Koninklijk Poppentoneel Festival

Bij de start van dit 67ste speeljaar gaan de voorstellingen door in een gelegenheidslocatie omdat in het kleine huistheater niet aan de coronamaatregelen kan voldaan worden. Alles is er corona proof gemaakt om een maximum aan veiligheid te garanderen.

De nieuwe tijdelijke locatie, het Parochiecentrum op het Ledebergplein te 9050 Ledeberg, ligt op een steenworp van de vaste stek en biedt plaats aan 50 toeschouwers. De zaal is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, fiets, of met de wagen. Nadat de zondagsmarkt er afgelopen is kan je vanaf 14u00 gemakkelijk op het grote plein parkeren, de voorstelling begint om 15u00.

Meer info op www.festival.be

Koninklijk Poppentoneel Festival - Pinokkio met Pierke Van Gent 3+

Iedereen kent Pinokkio als het meest ontwapenende poppenfiguurtje ooit. Deze versie blijft in je geheugen plakken: ontroerend, pakkend, ontdeugend, speels. Alle noodzakelijke bestanddelen voor een prachtig verhaal zijn aanwezig...
Lees meer

 

Koninklijk Poppentoneel Festival - Sneeuwwitje en de 7 dwergen 3+

Een “kaskraker” om niet te missen: het overbekende verhaal van Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen. Het is geen musical maar de spelers van Koninklijk Poppentoneel Festival doen je swingen en zingen.
Lees meer

 

Koninklijk Poppentoneel Festival - Pierke en het betoverd draaiorgel 3+

Draaiorgels zijn uit de mode, kleine kinderen kennen ze amper, maar als je de betoverende klanken uit ons orgeltje hoort, dan ben je erdoor betoverd.
Lees meer

 

Koninklijk Poppentoneel Festival - Pierke en de Gelukster 3+

Een Oosterse Prins, vindt ver van zijn vaderland, hier in België een onderkomen. Ver weg in het Oosten zit een droevige prinses te wenen over het verlies van haar geliefde prins Sidi Said.
Lees meer

 

Koninklijk Poppentoneel Festival - Sinterklaas Happening 3+

Traditioneel brengt Koninklijk Poppentoneel Festival een Sinterklaasproductie
Lees meer

 

Koninklijk Poppentoneel Festival - De Zwaanprinses met Pierke van Gent 3+

Een prachtig wintersprookje waar fantasie en werkelijkheid in elkaar vloeien.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1