Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent 2020

Beste klant, wielerliefhebber,

De Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent, voorzien van 17 tot 22 november in het Kuipke in Gent, wordt met een jaar uitgesteld. In de huidige omstandigheden kunnen de gezondheidsrisico’s niet voldoende vermeden worden zonder aan de essentie van het evenement te raken.

De tickets voor deze editie blijven geldig voor de editie van volgend jaar. Dan zal de Lotto Zesdaagse Vlaanderen-Gent plaats vinden van 16 tot 21 november 2021.

Concreet wil dit zeggen:

  • Uw aangekochte tickets voor deze editie blijven geldig voor de editie van 2021, zelfde categorie, zelfde plaatsen dus. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.
  • De editie van 2021 vindt plaats vanaf dinsdag 16 tot en met zondag 21 november.
  • Bent u in de onmogelijkheid om het evenement op die datum bij te wonen wegens persoonlijke redenen (bv. geplande vakantie, geplande medische ingreep, beroepsredenen)? Dan kunt u een aanvraag tot terugbetaling indienen via het e-mailadres info@uitbureau.be. Iedere aanvraag dient te gebeuren met opgave van de reden van verhindering en met bijhorend bewijsstuk of attest. U beschikt over een periode van 30 dagen om een aanvraag tot terugbetaling in te dienen. De organisatie zal iedere (tijdige) aanvraag evalueren en verwerken, en zo vlug als mogelijk haar beslissing meedelen. Na afloop van de termijn van 30 dagen is er geen mogelijkheid meer tot eventuele terugbetaling en wordt uw inschrijving voor 2021 definitief geactiveerd.”

Een maand november zonder een Zesdaagse in ‘t Kuipke, het doet pijn, maar we beloven u alvast (onder gezonde omstandigheden) dat 2021 een editie zal worden die nog sfeervoller en nog sportiever zal worden dan ooit!

Alvast onze dank voor uw begrip, en ondertussen vooral deze boodschap: hou jullie gezond, en gebruik de vrije tijd om vooral ook zelf in beweging te blijven! Dat is alvast één van de instrumenten die het virus iets minder kans geven, dit en een goede opvolging van de huidige regels natuurlijk!

Uitbureau Gent

Veldstraat 82B
9000 Gent

Openingsuren

Dinsdag tot en met zaterdag
van 10u00 tot 16u00

SLUITINGSDAGEN 2020
woensdag 11 november
vrijdag 25 december