Nieuwe Melac

Dani Heylen - Magda Cnudde - Jef Demedts - Bob Snijers - Het Kwartet

Zoals een dokter levenslang een dokter is, blijft een acteur tot zijn dood een acteur. Niet zelden weet hij van het stervensproces een act te maken. Het deemstert op de achtergrond in het toneelstuk dat Danni Heylen, Magda Cnudde, Bob Snijers en Jef Demedts - goed voor het gezelschap Cour & Jardin - momenteel spelen.
Lees meer

 

De Spooiberg - De put zonder echo (6 tot 12 jaar)

  • 02 november 2018
  • Nieuwe Melac
  • Genre: kindertheater - kindervoorstelling

Twee kinderen trekken op avontuur. In de tuin struikelen ze bijna over een put, een bodemloze put... waar leidt dat allemaal heen ?
Lees meer

 

Axel Daeseleire & Hans Van Cauwenberghe - 237 redenen om door te gaan

Axel en Hans hebben dringend de behoefte om de balans op te maken. Waar staan ze in hun leven? Hoe lang hebben ze nog? Hoe willen ze herinnerd worden? Is er leven na de seks? En welke plaatjes moeten er gedraaid worden op hun allerlaatste feestje ?
Lees meer

 

Die Verdammte Spielerei - Nachtvorst

Wanneer de nachtelijke temperatuur op klomphoogte (10 cm hoogte) boven kort geknipt gras tot onder het vriespunt daalt, staat dat bekend als vorst aan de grond of nachtvorst.
Lees meer

 

Pascale Platel - TgaT en de markt

'TGaT en de markt' is een vervolg op Pascale Platels 'TET Talk', het relaas van haar puberjaren. In 'TGaT en de markt' onderzoekt Pascale haar liefdesleven als volwassen vrouw. Hoe komt het dat de relaties waarvan ze dacht dat ze voor altijd gingen duren, toch gedoemd waren te mislukken. Hoe kijkt ze erop terug?
Lees meer

 

Lien Van de Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen - Salut La Copine

De titel "Salut La Copine" verraadt het al: een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten maar dan wel à la Française!
Lees meer

 

Pagina 1 / 1