Place Musette 2020

Welkom!

Om te vermijden dat mensen reserveren en niet opdagen vragen wij u 8 euro per persoon, dat is meteen goed voor twee consumpties (fris, wijn of zwaar biertje)!

RESERVATIE VERPLICHT

RESERVEREN KAN VANAF VRIJDAG 10/07 OM 12U00 - enkel online of aan de balie in de Veldstraat!! Niet per mail noch telefonisch.

Reserveren kan in bubbels van minimum 4 personen, maximum 10 personen

De persoon die inschrijft is verantwoordelijk voor zijn/haar bubbel bij Covid contact tracing.

Eigen mondmasker mee te brengen, verplicht te dragen bij aanmelden en bij verplaatsingen.

U ontvangt bij aankomst per ticket 2 drankbonnetjes. Indien er personen niet meekomen, worden de drankbonnetjes van het overgebleven ticket niet afgeleverd.

 

 

 

Tekst en spel: Arnaud Vandermeiren | Regie: Freddy Claeys - Real or not real? (vanaf 14 jaar)

Première. Theatermonoloog gebaseerd op waargebeurde feiten. Jens Verstraeten vertelt het verhaal van zijn beste vriend Oscar. Oscar werd gepest en pleegde zelfmoord. Toch geeft zijn dagboek een heel onverwachte reden voor zijn dood...
Lees meer

 

De Gevleugelden - De Gevleugelden

De Gevleugelden is een band rond singer-songwriter Jonas Cole, gitarist-zanger Jeroen Knapen en zangeres Kalinka Verschraegen.
Lees meer

 

Halva -

Halva is het Belgisch-Duits-Israëlisch ensemble waarmee Nicolaas Cottenie op zoek gaat naar de linken tussen traditionele klezmer en de culturen die de Ashkenazim (de Jiddisch-sprekende joden in Oost-Europa) omringden
Lees meer

 

Het Kleinkunstkollektief -

De broers Johannes en Joachim vormen samen met muzikale zielsgenoten Jurgen en Quinten 'Het Kleinkunstkollektief', waarmee ze als hedendaagse troubadours de mooiste parels uit 50 jaar kleinkunst brengen.
Lees meer

 

Amsterdams Andalusisch Orkest -

Het AAO speelt tijdens dit concert drie soorten Arabo Andalus repertoires. De tarab is het rijke klassieke repertoire uit Al Andalus, de chaabi andalusi richt zich op muzikale crossover en volksmuziek en de sufi andalusi tenslotte is de meer mystieke spirituele sound.
Lees meer

 

Kadrievi Orkestar -

De Macedonische fanfare Orkestar Braka Kadrievi schreef (een beetje) geschiedenis met de soundtrack van Emir Kustorica’s “Time of the Gipsies’.
Lees meer

 

Diverse artiesten - Terry Rilley’s ‘IN C’ – de hybride versie (Live!) #1 UITVERKOCHT

Na de geslaagde livegestreamde première vanuit de Handelsbeurs op 28 april is het eindelijk tijd voor de eerste live-uitvoeringen van de Gentse take van ‘IN C’ in het historische kader van de Sint-Baafsabdij.
Lees meer

 

MISST -

Vier MISSES en 1 MISSTER halen met betoverende harmonieën folksongs uit de mist.
Ze reizen langs Europese regio’s op zoek naar het muzikale DNA van het oude continent.
Lees meer

 

Picea Orientalis - Picea Orientalis

"Picea Orientalis" verwijst naar een Kaukasische spar (Picea) die in noordelijk Klein-Azië en de Kaukasus (Orientalis) voorkomt. Het hout van deze sparren wordt gebruikt voor het bovenblad van zowel oosterse als westerse strijkinstrumenten, maar ook voor de bouw van bv. de 'oed (oosterse korthalsluit), de qanoen (getokkeld hakkebord) en de baglama (Turkse langhalsluit).
Lees meer

 

Manou Gallo -

Haar muzikale carrière kreeg een boost toen ze bij Zap Mama terechtkwam. Manou Gallo bespeelt haar basgitaar als een percussie-instrument en zorgt zelf voor de zangpartijen. Van haar optredens gaat een onweerstaanbare kracht en energie uit.
Lees meer

 

Pagina 1 / 5