Fat Boys (6 tot 10 jaar)Thomas is een suikerverslaafde jongen. Een jongen met ADHD die wel 1000 dingen tegelijk kan. Hij heeft een obsessie voor knaagdieren, is super snel, super grappig, super onhandelbaar, een beste vriend, een nagel aan een doodskist, expert op het gebied van snoep, gekmakend luidruchtig en nog 991 dingen meer. Met zijn beste vriend Erik (super traag, super dom en super sterk) stort hij zich met volle overgave in alles wat het leven te bieden heeft.

Fat Boys is een voorstelling over jongens die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Het is een viering van nieuwsgierigheid en levenslust. Thomas is geen probleemjongen maar iemand met veel fantasie, talent en een groot gevoel voor humor. Hij komt ook niet uit een ‘probleemgezin’.. Een fysiek stuk over hoe volwassenen met deze ‘gevallen’ omgaan.

Makers
Het Ministerie van onverrichter zake is een nieuwe jeugdtheatergroep die voorstellingen maakt voor verschillende leeftijden. Het Ministerie bestaat uit de vaste kern van Danielle Wagenaar en Niek van der Horst en verschillende gerenommeerde gasten uit het (jeugd)theater. Het Ministerie maakt actueel en professioneel theater voor een jonge doelgroep, waarbij humor en abstractie een grote rol spelen.