Gentse Kinderfeesten

Koeterwaals - IK LEES EEN TAFEL (5 tot 8 jaar)

Abel krijgt een kado voor zijn verjaardag. Hij pakt het uit. En dan is het stil. Abel wil wel iets zeggen, maar hij vindt de woorden er niet voor. Dus Abel gaat op zoek, naar woorden, naar zinnen. En dan is Zola daar ineens. Over een heel bijzondere zoektocht in je fantasie.
Lees meer

 

Jeroen Schipper - CHOCOKROKODIL (3 tem 8 jaar)

Dansende draken of vliegende vogels? Gouden drollen? Alles is mogelijk in dit swingende kinderconcert van Jeroen Schipper. Samen met multi-instrumentalist Henrik Holm, maar vooral ook samen met het publiek maakt Jeroen er overal een kleurrijk feestje van!
Lees meer

 

Peter Van Dijk - OTJES VADER (6 tot 10 jaar)

Terwijl Tos een lekkere fruitsalade maakt, vertelt hij hoe hij en Otje de wijde wereld introkken. Overal werden ze weggejaagd, omdat Tos geen papieren had. Hoe Tos uiteindelijk toch de trotse bezitter is geworden van De Koperwiek? Dat is een heel verhaal. Naar Annie M.G. Schmidt.
Lees meer

 

Jeroen Schipper - PAPAGAAI GING UIT FIETSEN (2 tot 8 jaar)

Een papegaai op een fiets, dat kan toch niet?
Ja hoor, in liedjes kan alles! Jeroen Schipper weeft tekst, muziek, dans en fantasie door elkaar tot een liedjesfeest waarbij het publiek volop mee mag klappen, zingen en dansen. Kinderen (en ouders!) worden door Jeroen en zijn maatje Henrik meegenomen op een muzikaal avontuur dat zowel in onderwerpen als in muzikale stijlen de hele wereld over gaat. Fiets je mee?
Lees meer

 

Mark Van Vliet - De reuze dwerg die een kopje kleiner wilde zijn (4 tem 10 jaar)

Ivan groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar de instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. Na het succes van 'Help! Ik heb een vlieg ingeslikt' is hij helemaal terug!
Lees meer

 

Man en Muis - Liever een beetje gek (4 tem 10 jaar)

Een heerlijke voorstelling en een feest van herkenning voor jong en oud. De voorstelling bestaat uit versjes en liedjes uit het kleurrijke en veelzijdige oeuvre van Annie M.G.Schmidt. Ze schreef o.a. boeiende versjes en liedjes voor kinderen en haar teksten vervelen nooit.
Lees meer

 

Koeterwaals - Modder (5 tem 8 jaar)

Samen in een klein huisje wonen is heel knus. Als je moet poetsen of wilt dansen dan is het een beetje lastig, maar daar bedenken ze wel wat op. Deze vrolijke, beeldende voorstelling neemt je mee naar het volle, krappe huisje van meneer en mevrouw Rein.
Lees meer

 

Peter Van Dijk - Drie kouwelijke mussen (4 tem 10 jaar)

Lambért zingt over de dieren die hij ontmoet. Deze dieren hebben net als meneer Lambèrt allemaal iets eigenZINnigs. Neem nou de drie kouwelijke mussen, Zwartbessie de kip of het konijn dat zich schaamt voor zijn staart. Een muzikale voorstelling, gebaseerd op Annie M.G. Schmidt.
Lees meer

 

Mark Van Vliet - Help, ik heb een vlieg ingeslikt (4 tot 10 jaar)

Mark schrikt wakker! Hij heeft een vlieg ingeslikt! Wat moet hij nu doen? Die vlieg blijft maar rondjes vliegen in zijn buik! Hij kijkt rond in zijn slaapkamer en begint te fantaseren hoe allerlei dieren hem te hulp schieten. Als je goed luistert hoor je ze in de muziek.
Lees meer

 

Onder het buro & Rosanne Wiertz - Dansende Dieren Deuntjes

"Dansende Dieren Deuntjes" is een prachtige muzikale ontmoeting tussen de allerkleinste kinderen en Rosanne. We zitten gezellig in een kring, sommige kinderen bij papa of mama op schoot en anderen heel stoer, alleen, naast Rosanne. Met grote ogen wordt er gekeken en geluisterd!
Lees meer

 

Pagina 1 / 3