Kids

Theater Tomaat - SPEELTIJD (2,5 tot 5 jaar)

Handjes draaien, koekenbakken vlaaien. Handjes draaien, koekenbakken vis.
Hoe lang is het geleden dat je dat liedje gehoord hebt? Dat liedje en nog vele kinderliedjes uit onze jonge tijd werden verweven tot een spetterende voorstelling voor peuters en kleuters.
Lees meer

 

Theater Tomaat - BOE-K! (2,5 – 5 jaar)

Kaat ligt in bed. Ze moet slapen. En dat probeert ze ook. Maar het lukt niet zo best. Dat komt omdat ze haar lievelingsboek kwijt is.
Wanneer ze toch al met één oog in slaap valt, verschijnt er plots een boekenvrouwtje.
Lees meer

 

Theater I-Luna - Rikketikketik (3 tot 7 jaar)

Een luchtige voorstelling over angsten en ze overwinnen. Voor de allerkleinsten.
Lees meer

 

Mark van Vliet - De reuze dwerg die een kopje kleiner wilde zijn (4 tot 6 jaar)

Ivan is veel te groot voor een dwerg! Hij past niet op een stoel, niet in zijn huis en zelfs zijn kleren zijn te klein. Hij is dol op klassieke muziek, maar alle instrumenten van de dwergen begeven het onder zijn gewicht. Tot overmaat van ramp zijn de andere dwergen hem en zijn klassieke muziek helemaal zat en wordt hij verbannen uit hun dorp. Wat nu? Hij is helemaal alleen!

Na het succes van ‘Help! Ik heb een vlieg ingeslikt’ is het tijd voor een nieuwe energieke muziekvoorstelling vol grappige personages op klassieke klanken van Mark van Vliet.
Lees meer

 

De Stokerij - Lekker belangrijk (6 tot 10 jaar)

Lucky kijkt al naar de sterren sinds ze een kind was. Ze weet hoe ver de zon van de aarde staat en hoeveel planeten er zijn en hoe groot zij is ten opzichte van het heelal. Maar nu heeft ze een bijzondere ontdekking gedaan.‘Lekker Belangrijk’ is een uitdagende, grappige, gevoelige voorstelling die uitdaagt om verder te kijken dan je neus lang is.
Lees meer

 

Kati Amo

Kati is helemaal weg van Tijger. Ze houdt zo van hem maar haat het om verliefd te zijn
In haar hart leeft ook een koning, een Spin en een Wesp;die Hartstochtelijk op zoek zijn naar de ware Liefde…
Lees meer

 

Koeterwaals - Buurman en buurvrouw (3 tot 6 jaar)

Buurman woont in een huis, hij heeft zijn natje en zijn droogje en doet de dingen altijd op dezelfde manier. Op een dag komt er een buurvrouw naast hem wonen en die doet alles anders. Wat moeten ze tegen elkaar zeggen?Vanuit de tuintjes verzorgen ze hun bloemen, voeren de vogels en gluren ze naar elkaar zonder een woord uit te wisselen. Wie zegt het eerst gedag?
Indien nog ruimte: Een prikkelende muzikale voorstelling waarin het decor en alle attributen gemaakt zijn van karton. Een stripverhaal dat tot leven komt!
Lees meer

 

Koeterwaals - Boek uit je hoofd (2 tot 6 jaar)

Biek is een meisje dat heel graag een verhaal wil tekenen en schrijven. Ze krijgt maar geen goed idee. Totdat ze goed om zich heen kijkt en besluit een boek te schrijven over haar buurvrouw, Mevrouw Strik, die altijd binnen zit.
In de voorstelling wordt live getekend en kun je d.m.v. projectie meekijken met wat Biek tekent. Een mooie, lieve voorstelling, over wie er allemaal in je straat wonen. Kleur en zing mee!
Lees meer

 

Wie Walvis - Kraak (4 tot 10 jaar)

Een ontroerende voorstelling over vergeten en herinneren en bovenal een voorstelling over de liefde.
Lees meer

 

Peter van Dijk - Nog 100 nachtjes slapen (3 tot 6 jaar)

Wachten op je verjaardag duurt lang. Nog honderd nachtjes slapen en dan is Dorus jarig. Honderd nachtjes, wat moet Dorus zich daarbij voorstellen als je nog maar tot tien kunt tellen? Dat moet onafzienbaar lang zijn en al helemaal als je nú feest wil vieren. Geen verjaardag, dus geen feest. Daar is de moeder van Dorus heel duidelijk in. Dan maakt Dorus zelf wel een feestje! Mama geeft haar een schaar en zegt dat ze maar lekker moet gaan spelen. Lekker knippen... Overal ziet Dorus mooie lapjes.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2