Kids

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Vadertje eik

Vadertje Eik is de belangrijkste boom in het sprookjesbos. Wanneer er een kabouterkindje wordt geboren met gouden haar, vertelt de burgemeester dat allereerst aan Vadertje Eik.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Bron van Eufemus

Eufemus woont reeds jaren in het bos, vlakbij een bron waaruit het helderste water vloeit dat men zich kan inbeelden.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) De wolkenreus

  • 30 maart 2019 - 06 april 2019
  • Huis Van Alijn
  • Genre: Poppentheater - Kindertheater

Koning Hendrik wil zijn troon overlaten aan één van zijn twee zonen en stelt hen een proef voor. De oneerlijke prins Marat doet er alles aan om zijn broer prins Maarten te verhinderen in de proef te slagen. Gelukkig is Pierke er nog!
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Reus van Nevelland (5+)

In Ochtendland heerst hongersnood… Enkele maanden geleden kreeg de koning immers het bezoek van de boosaardige Reus van Nevelland die met de prinses wou trouwen.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Het dappere Kleermakertje

Jan Versag, de kleermaker, moet hard werken en verdient heel weinig. Zijn norse tante Louise, bij wie hij inwoont, gunt hem geen ogenblik rust.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Het stille standbeeld

  • 10 april 2019 - 13 april 2019
  • Huis Van Alijn
  • Genre: Poppentheater - Kindertheater

Agent Amedee is boos, de gemeenteraad heeft beslist het mooie standbeeld van de eerste burgemeester te vervangen door een modern beeld. Samen met Pierke zingt Amedee een protestlied.
Lees meer

 

Spoor 6 - Stan Stempels (3-7 jaar)

Ik ben Stan Stempels en mijn fiets is kapot. Mijn band staat plat. Mijn stuur draait zot. Ik ben Stan Stempels en ik vind dat niet leuk.
Lees meer

 

Theater Lapstok - Droomzuchten (3+)

Muzikaal poppentheater met live gezongen liedjes dat bij het publiek voor herkenning, maar zeker ook voor verrassingen zorgt.
Lees meer

 

Theater Petatje - Wat anders (3-8 jaar)

Flor en Floor nemen de kinderen mee naar de zolder van opa voor een fantasierijke voorstelling vol onverwachte grappige en soms spannende wendingen.
Lees meer

 

Kim Van Zeben - Eendje (6+)

Eendje is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2