Kids

Poppentheater Magie - Popkoning - Prinses met een staartje (4+)

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018
 • Sint-Pietersabdij
 • Genre: kindervoorstelling - poppentheater - Familiespektakel

Met dit betoverend diepzeeavontuur viert Magie haar 65ste verjaardag met een totaal nieuw familiespektakel. Popkoning Jean Pierre Maeren staat alom bekend voor zijn humor en prachtige poppen in feeërieke decors.
Lees meer

 

Poppentoneel FESTIVAL (Koninklijke Vereniging) - Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen (2,5 tot 12 jaar)

Sneeuwwitje is een wondermooi prinsesje dat in een prachtig kasteel woont. Ze wordt er echter niet goed behandeld door haar stiefmoeder de koningin, want ze is er de meid voor alle werk. De Koningin heeft ook een duister geheim, ze doet aan magie en kan zichzelf omtoveren.
Als haar magische spiegel verkondigt dat Sneeuwwitje veel mooier is dan zij zelf is, slaan bij haar de stoppen door. Ze wil Sneeuwwitje meteen doen verdwijnen en schakelt de hulp in van de jager Geerolf. Gelukkig zijn er de 7 dwergen die Sneeuwwitje opvangen en is er ook Pierke die alles in de gaten houdt en tijdig ingrijpt waar nodig.
Na de voorstelling volgt een korte initiatie over hoe poppen gemaakt worden en hoe ermee gespeeld wordt, er kan ook een kijkje achter de schermen genomen worden.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De witte Ridder en de zwarte Dame (5+)

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018
 • Zaal Plateau
 • Genre: Kindervoorstelling - Poppentheater

Pierke beleeft weer een spannend avontuur als schildknaap van Ridder Lancelot in zijn strijd tegen een bende boosaardige roofridders en in zijn zoektocht naar de verdwenen graaf Robrecht en gravin Maria-Johanna. Klassiek poppentheater voor het hele gezin met prachtige poppen en decors, veel humor en dit jaar in een luxueuze theaterzaal !
Lees meer

 

WendiOstir - Betula Pendula Tristis (8+)

'Betula Pendula Tristis' (8+) is een intieme en speelse muziektheatervoorstelling over geluk.
Lees meer

 

KOPERGIETERY i.s.m. Bolwerk - PARK KATROL

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018 - 22 juli 2018
 • Willem de Beerpark
 • Genre: Theater - Kindervoorstelling

Welkom in Park Katrol!
Een theatrale ‘zelfbouwinstallatie’ voor families.
Een heus bricoleerpark voor de prutser en kunstenaar in elk van ons.
Lees meer

 

Ellen Smets Theater - Broemmm (2 tot 6 jaar)

 • 21 juli 2018
 • Tinnenpot
 • Genre: kindervoorstelling - kindertheater

Deze erg beeldende kleutervoorstelling vol humor en avontuur van Ellen Smets is opnieuw een schot in de roos.
Lees meer

 

Theatra - Buiten de lijntjes (4+)

Een doodgewone straat. Met huizen keurig in een rijtje naast elkaar. Niets bijzonders zou je denken. In één van deze huizen woont een echtpaar: meneer en mevrouw Lijntje. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen.En dat is heel speciaal voor de Lijntjes.
Lees meer

 

Theatra - Smakelijke Sprookjes (4 tot 10 jaar)

In een land hier niet zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is bekend om zijn sappige slavinkjes. Iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt.
Lees meer

 

Harro Van Lien - Woeste Willem (4 tot 10 jaar)

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Om woest van te worden!
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Barend de beer

Barend de circusbeer wordt oud. Al zijn trucks beginnen een beetje te mislukken. Hij mag van de circusdirecteur niet meer optreden. Pierke stelt voor om Barend naar het dierenrijk van koning Nobel te brengen waar hij een gelukkige oude dag zal hebben.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3