kindertheater festival Spekken 2018

Poppentheater Pedrolino (5+) De Geest van het Gravensteen

In de duistere middeleeuwen leeft Gent en omgeving in angst voor de boze tovenaar Microbius, die kwaad sticht waar hij maar kan. Graaf Philips van het Gravensteen doet beroep op de dappere ridder Roderik, die er in slaagt Microbius gevangen te nemen.
Lees meer

 

Stadspaleizen

 • 28 september 2018 - 29 september 2018 - 05 oktober 2018 - 06 oktober 2018 - 12 oktober 2018 - 13 oktober 2018 - 19 oktober 2018 - 20 oktober 2018 - 26 oktober 2018 - 27 oktober 2018 - 02 november 2018 - 03 november 2018
 • Hotel D'Hane Steenhuyse
 • Genre: rondleiding

Maak kennis met de majestueuze woning van de adellijke familie d’Hane Steenhuyse. Kleurrijke salons, kunstig meubilair, weelderig behang en zinnenprikkelende muurschilderingen flitsen je tweehonderd jaar terug in de tijd.
Lees meer

 

Globalicious #03 FT. Dzidzolie

Globalicious is een uniek cultureel evenement en een global grooves party. Filosoof-auteur Bleri Lleshi (aka DJ Bruselo) lanceerde het Globalicious-concept een tijd geleden met succes in zijn thuisstad Brussel en laat de formule nu overwaaien naar de fiere stede Gent.
Lees meer

 

Helena Maes, solisten, dameskoor Muzamies o.l.v. Jos Vanden Abeele - Musical in Concert

 • 30 september 2018
 • Scala
 • Genre: operette - muziek klassiek

Een bruisende namiddag met veel musicalfragmenten. Een audiovisueel spektakel met de Gentse sopraan HELENA MAES, samen met vier jonge talentvolle solisten...
Lees meer

 

Daan Hugaert - Gouden Tanden

Daan Hugaert herneemt ‘Gouden Tanden’ na 6 succesvolle voorstellingen in het voorjaar op 3 verschillende kerkhoflocaties in Gent. Alles was snel volgeboekt. Wie het gemist heeft krijgt 6 nieuwe kansen op 3 zondagen in september an ’t gruut kirkhof!
Lees meer

 

De Spooiberg - Marcel is Jarig (4+)

 • 30 september 2018
 • NEST
 • Genre: Gentse Feestjes - Kindervoorstelling

Marcel is jarig en nodigt zijn beste vrienden uit. Helaas loopt niet alles zoals gepland. Te weinig stoelen, een kapotte radio, aangebrande taart, ...
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) In het Land waar de Dieren spreken

Barend, een oude circusbeer, mag zijn laatste jaren doorbrengen in het Dierenrijk bij Koning Nobel. Maar niet iedereen is gelukkig met de komst van Barend.
Lees meer

 

Manus Baba

Manus Baba interpreteert Turkse traditionele muziek met Roma en Balkan invloeden.
Lees meer

 

Poppentheater met Pierke van Alijn (3+) Het geheim van de waterput

 • 06 oktober 2018 - 13 oktober 2018
 • Huis Van Alijn
 • Genre: poppentheater - kindertheater

Het dorpsfeest komt eraan en ook Pierke en Lowie zijn van de partij. De feeststemming slaat om als agent Amedee met slecht nieuws komt. Blanca, de mooie dochter van boer Coene, is na een avondwandeling niet meer naar huis teruggekeerd. Pierke en Lowie starten een grote zoektocht.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Droom van Scharmantika

Scharmantika, de zoon van de smid, is een dromer. In plaats van te werken zou hij liever avonturen beleven.
Lees meer

 

Pagina 1 / 13