Kindertheaterfestival Spekken

Spekken Pasen gaat door tijdens de tweede week van de Paasvakantie (maandag 15/4 t.e.m. vrijdag 19/4).

Maak hier alvast uw keuze!

 

Uitpaskorting!  U betaalt slechts 8 euro (basisprijs 10 euro), op vertoon van uw Uitpas (en ID) aan de balie in het Uitbureau.

 

Voor of na de voorstelling kan je knutselen a volonté!

Knutselmomenten tussen 10u00 en12u00 en van 13u00 tot 16u00

Met dank aan vzw Free-Time Spoor 6 - Stan Stempels (3-7 jaar)

Ik ben Stan Stempels en mijn fiets is kapot. Mijn band staat plat. Mijn stuur draait zot. Ik ben Stan Stempels en ik vind dat niet leuk.
Lees meer

 

Theater Lapstok - Droomzuchten (3+)

Muzikaal poppentheater met live gezongen liedjes dat bij het publiek voor herkenning, maar zeker ook voor verrassingen zorgt.
Lees meer

 

Theater Petatje - Wat anders (3-8 jaar)

Flor en Floor nemen de kinderen mee naar de zolder van opa voor een fantasierijke voorstelling vol onverwachte grappige en soms spannende wendingen.
Lees meer

 

Kim Van Zeben - Eendje (6+)

Eendje is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.
Lees meer

 

Figurentheater Enna-Dien - Waar is Harrie? (2,5 - 5 jaar)

Een lieve vrolijke voorstelling over de uiterst aaibare dikke huiskat Harrie. Over geborgenheid en familie.
Gebaseerd op het boek ‘Een huis van Harry’ van de Belgisch-Limburgse tekenaar Leo Timmers, verkozen tot prentenboek van het jaar !
Lees meer

 

Poppentheater Koekla - De 3 biggetjes (3+)

Drie aanbiddelijke handpop-biggetjes en een gevaarlijke wolf zijn de ingrediënten van deze kleurrijke kleutervoorstelling van Poppentheater Koekla. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.
Lees meer

 

Charel - Dom (5+)

De Charel neemt in ‘Dom’ op bijzondere wijze het publiek mee in zijn denk- en leefwereld waarin banaliteiten argument worden en ook omgekeerd. ‘Dom’ is eigenzinnig interactief clownesk vertel- en circustheater met rolbanen, blaaspijpen, een haai en ook walvis maar bovenal één boodschap: ‘De Charel is niet dom, dat is hij nie; de Charel is genie!’
Lees meer

 

Mariska Simon - Het muizenhuis (3-6 jaar)

In deze muzikale en tot de verbeelding sprekende voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving.
Lees meer

 

Poppentheater Jacobus Wieman - Koffer vol kleuren (3+)

Koffer vol kleuren is een vrolijke poppentheatervoorstelling van de bekende professionele poppenspeler Jacobus Wieman waarin kinderen spelenderwijs kleuren leren. Het verhaal is interactief en herkenbaar. Samen met Koos vinden de kinderen alle poppen terug die in en rond het huis van oma woonden zoals de zusjes Groen en de Bonte Hond. Met het mannetje in de maan is het hele stel compleet en zingt iedereen mee met het slotlied.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1