Kindertheaterfestival Spekken

Spekken, een kleurrijk en smekkelijk kindertheaterfestival!
De data voor de Paaseditie zijn bekend: vanaf (Paas)maandag 2 april tot en met vrijdag 6 april 2018

"Horen jullie in de verte de Paasklokken reeds? Wij wel, dusdat wil zeggen dat ook Spekken Paaseditie eraan komt! Zoet theater voor dekinderen tijdens de eerste week van de paasvakantie.

Wie komt er zoal op bezoek deze week? Wel wat dacht je van:De Gruffalo’s, Vos en Haas, Nijntje, Meneer Mol, Aadje Piraatje… Toch eenkleurrijke bende, niet?

Elke dag voorstellingen voor kinderen, kleuters en peutersin theater Tinnenpot. Voorafgaand aan elke voorstelling schilderen de kinderenhun eigen eitje om de paasboom mee kleur te geven?"

 

Houtjetouwtje (NL) - Vos en Haas: Een feest voor Haas (4 tot 8 jaar)

Haas is wintermoe. Vos weet niet hoe hij haar kan troosten en is ten einde raad. Dan schiet hem iets te binnen om Haas op te vrolijken: hij geeft een feest, speciaal voor haar!
Lees meer

 

Marianne van Houten - Nijntje op de Fiets (2,5 tot 5 jaar)

‘Nijntje op de fiets’ is geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. In deze muzikale solovoorstelling worden de kinderen meegenomen in het verhaal van Nijntje die op pad gaat.
Lees meer

 

Meneer Monster - De Gruffalo (3 tot 8 jaar)

Op algemeen verzoek van het publiek van Spekken Kersteditie 2017, komt 'De Gruffalo'
opnieuw naar Gent met hun pittige bewerking van het meesterlijke prentenboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
Lees meer

 

Mariska Simon - Muizenhuis (3 tot 6 jaar)

Sam & Julia wonen in het Muizenhuis, een wereld op zich. Julia is SUPER nieuwsgierig en REUZE-eigenwijs. Sam is SUPER verlegen en REUZEbraaf.
Lees meer

 

Ton Meijer - Aadje Piraatje viert feest(4-8 jaar)

De thema's die in de voorstelling voorbij komen zijn herkenbaar voor ouders en kinderen, zo ook Tand: een verhaal waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote mensentand. Dit gebeurt op een wel heel speciale manier...
Lees meer

 

Meneer Monster - Over een mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2 tot 6 jaar)

Een fysieke, verrassende, frisse en vooral hi-la-rische slapstickvoorstelling van de makers van 'De Gruffalo'.
Lees meer

 

Pagina 1 / 1