Klein Festijn

Vrolijke muziek, uitdagend poppentheater, beeldende dansvoorstellingen, spannende vertellingen uit binnen- en buitenland. Met jonge makers en oude rotten in het vak. KLEIN FESTIJN wil er zijn voor iedereen. Voor jou, je broer, zus, nicht, neef, vriendjes, papa, mama, opa of oma. Voorstellingen die je doen rillen van de spanning, doen brullen van het lachen of waar je even stil van kan worden. We bieden ze allemaal aan. Zowel in de grote theaterzaal als in de intieme gezelligheid van onze foyer. En heb je er nog niet genoeg van? Dan kan je heerlijk knutselen of spelen in onze speelhoek of een workshop op jouw maat volgen. Wij houden de mama en papa wel even bezig in de ouderopvang met een drankje, hapje of misschien zelfs een gratis optreden.

Een stoer, speels en spannend festival tijdens de Herftsvakantie, Krokusvakantie en Genste Feesten.

WendiOstir - Betula Pendula Tristis (8+)

'Betula Pendula Tristis' (8+) is een intieme en speelse muziektheatervoorstelling over geluk.
Lees meer

 

Theatra - Buiten de lijntjes (4+)

Een doodgewone straat. Met huizen keurig in een rijtje naast elkaar. Niets bijzonders zou je denken. In één van deze huizen woont een echtpaar: meneer en mevrouw Lijntje. Tot er op een dag een nieuwe buurvrouw naast hen komt wonen.En dat is heel speciaal voor de Lijntjes.
Lees meer

 

Theatra - Smakelijke Sprookjes (4 tot 10 jaar)

In een land hier niet zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is bekend om zijn sappige slavinkjes. Iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt.
Lees meer

 

Harro Van Lien - Woeste Willem (4 tot 10 jaar)

Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Om woest van te worden!
Lees meer

 

Tg Knars - De Wenteltoren (5 tot 10 jaar)

In torenflat de Wenteltoren wonen zes eigenaardige types. Ze horen, zien en denken van alles over elkaar. Zonder het te weten helpen ze elkaar en werken ze elkaar tegen. Op een nacht gebeurt er iets wonderlijks. De flat valt op zijn zijkant en alle buitendeuren zijn afgesloten.
Lees meer

 

Tom Van Outryve - Amelie (8+)

Drukte in de grijze stad. Amelia, een albinomeisje, zou onzichtbaar willen zijn. Enkel bij Arnoud, de blinde straatmuzikant, en de hond Kasparius mankepoot, durft ze zichzelf te zijn. De ontmoeting met Simon, een jongen in een rolstoel, zorgt voor een kleurige wending.
Lees meer

 

Valentijn productiehuis - Olleke Bolleke (2 tot 6 jaar)

Olleke Bolleke gaat over jezelf mogen zijn. Het is een beeldende voorstelling die ondersteund wordt door sfeervolle pianomuziek. De voorstelling bestaat uit associatieve verhaaltjes die aansluiten bij de wereld van peuters en kleuters. De vormgeving is eenvoudig en op peutermaat.
Lees meer

 

De proefkonijnen - Droomprinses (4 tot 9 jaar)

Wil je 's nachts ook nooit gaan slapen? Jammer, want als je slaapt gaat er een wondere wereld open waarin je alles kan beleven wat jij wil! Alles wat overdag niet kan of mag, kan 's nachts wel. Daarom houdt Isa zo van slapen. Zij is een prinses en 's nachts beleeft ze de spannendste avonturen. Af en toe is ze wel een beetje bang in het donker, maar daar heeft ze geweldige truukjes voor!
Lees meer

 

Pagina 1 / 1