De Centrale

Adres:
Kraankinderstraat 2, 9000 Gent,


Wegbeschrijving:
HOE BEREIKEN ?
met de auto
Van de E40: E40 naar Gent, in Gent richting Antwerpen, dan bord Gent B401 volgen, dan 'Alle Richtingen', Uitrit nr 1 (loopt naar beneden) Aan de lichten rechts richting Zelate (dit is de binnenring van Gent) Zelzate blijven volgen, na ongeveer 2 km en een hoop lichten kom je automatisch op het verkeersplein Dampoort. Dit is een groot rond punt. Neem richting Centrum, de Dampoortstraat in. De derde straat rechts is de Ham (ze begint op een kasseibrug). De Kraankindersstraat is een zijstraat van de Ham.

Van de E17: E17 naar Gent, afrit Gent-Centrum, bord Gent B401 volgen,… (cfr E40)

met de trein
naar station Gent-Dampoort, de uitgang van het station ligt op het verkeersplein Dampoort. Dit is een groot rond punt. Neem richting Centrum, de Dampoortstraat in. De derde straat rechts is de Ham (ze begint op een kasseibrug). De Kraankindersstraat is een zijstraat van de Ham. (cfr E40)

met de bus
trolleybus 3 in het centrum van Gent of in Gentbrugge, afstappen aan Dampoort. Dit is een groot rond punt. Neem richting Centrum, de Dampoortstraat in. De derde straat rechts is de Ham (ze begint op een brug). De Kraankindersstraat is een zijstraat van de Ham.


Rolstoelgebruikers
ja

Uitbureau Gent

Veldstraat 82B
9000 Gent

Openingsuren

Dinsdag tot en met zaterdag
van 10u00 tot 16u00

SLUITINGSDAGEN 2020
woensdag 11 november
vrijdag 25 december