Pedrolino Poppentheater

Poppentheater Pedrolino (5+) De Kerstboom van Joeri

Joeri, een weeskind, woont met zijn oma aan de rand van het dennenwoud. Joeri is arm en zou graag voor de kerstdagen een kerstboom in huis hebben.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Gelaarsde Kat

Wanneer de oude molenaar sterft laat hij de molen na aan zijn oudste zoon Hugo, de ezel aan zijn tweede zoon Hendrik en de jongste zoon Hans krijgt … enkel de kat.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Wolvenhoeve

Boer Driest heerst over de Wolvenhoeve. Iedereen moet er heel hard werken en krijgt daarbij weinig of geen eten. Soms laat hij z’n wolven los op z’n mensen.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Ridder Gloriant

Reeds jaren is het de gewoonte dat koningin Victoria maandelijks aan alle kinderen van het land een sprookje vertelt.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Roodkapje en de Wolf

Roodkapje is de dochter van Bert Blomme, de molenaar. Op zekere dag verneemt de molenaar van Fideel, de boswachter, dat zijn schoonmoeder, de oma van Roodkapje, erg ziek is.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Op weg naar Luilekkerland

Kristoffel Pantoffel is, zoals zijn naam het al zegt, een pantoffelheld die bovendien aan werken een broertje dood heeft.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Magische Muziekdoos

Dit verhaal begint om drie uur in de nacht … Pierke was uitgenodigd op het feest voor de 100e verjaardag van zijn opa en hij heeft er zich kostelijk geamuseerd. Nu is hij moe en wil hij gaan slapen …
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Het Goud van Bonte Bizon

Een “indianenverhaal” met Pierke…
Op het perron van het Gentse Sint-Pietersstation ontmoet Pierke niemand minder dan Buffalo Bill die in Gent een reeks voorstellingen komt geven van zijn Wilde-Westen-show.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) Ali Baba en de 40 rovers

Ali Baba is een arme pottenbakker die nauwelijks de eindjes aan elkaar kan knopen. Op een dag ontdekt hij in een oase een grot waar de beruchte bende van de 40 rovers hun buit verbergt.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino (5+) De Vliegende Auto

De bompa van Pierke is overgelukkig : Pierke is afgestudeerd en heeft zijn diploma behaald. Dat verdient uiteraard een beloning.
Lees meer

 

Pagina 1 / 2