Pedrolino Poppentheater

Poppentheater Pedrolino - De Betoverde Fee (5+)

Een sprookjesachtig verhaal in vier bedrijven …
De grootvader van Pierke zit in zware moeilijkheden : hij kan zijn huishuur niet meer betalen en dreigt uit zijn woning gezet te worden.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Lycantropus en het Lam (5+) als aanloop naar het “Van Eyck-jaar” 2020

Naar aanleiding van het vijfentwintigjarig bestaan van Poppentheater Pedrolino creëerde het gezelschap deze bijzonder productie rond Jan Van Eyck, Joost Vijd en het ontstaan van het beroemde schilderij “het Lam Gods” en dit ook als aanloop naar het “Van Eyck-jaar” 2020.
Lees meer

 

Het Geheim van de Zingende Toren (5+)

Prins Richard zou graag trouwen met prinses Miranda. Voor haar onderneemt hij, samen met zijn knecht Pierke, een lange, verre reis. Maar als hij voor het paleis staat van de vader van de prinses, koning Francesco, wacht hem een grote teleurstelling…
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Krakend Kasteel (5+)

Professor Borremans, een bekend bioloog, heeft een “gezondheidsdrankje” uitgevonden dat alle mogelijke kleine en grote kwalen kan bestrijden. Alleen ontbreekt er nog één kruid om het drankje te kunnen brouwen...
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Vergeten Eiland (5+)

Iedere avond doet baron von Biesbroeck zijn wandeling in de haven. En steeds tuurt hij over het water, kijkend in de richting waarin vele jaren geleden het schip is vertrokken met aan boord zijn dochtertje.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Het Vondelingske (5+)

Een arme vrouw zit volledig aan de grond en vindt er niets beter op dan haar kindje te vondeling te leggen. Dankzij Pierke komt de baby in het koninklijk paleis terecht.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Kaboutermijn (5+)

Pierke en zijn vriend Jonas gaan op zoek naar een kabouter die een diamantmijn heeft en de kostbare steentjes ter beschikking wil stellen van enkele sukkelaars uit Pierkes omgeving.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Zak van Sinterklaas (5+)

In het dorp wacht iedereen ongeduldig op de komst van Sinterklaas en Zwarte Piet. Helaas komt de grote kindervriend niet opdagen. De burgemeester wordt ongerust en het hele dorp gaat op zoek.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - Beregoed, Beresterk (5+)

Pierke vindt dat hij genoeg avonturen beleefd heeft en hij trekt er op uit met zijn caravan. Ergens in de Vlaamse ardennen vindt hij een rustig plekje om uit te rusten.
Lees meer

 

Poppentheater Pedrolino - De Spookkoets (5+)

De burgemeester van Leeuwerkonte is een gelukkig man. Binnenkort is er groot feest in de gemeente waarbij de meest verdienstelijke inwoner zal gehuldigd worden.
Lees meer

 

Pagina 1 / 3