Philip Verhaeghe

Philip Verhaeghe - Goed bestuur leidt tot een dynamische vzwPhilip Verhaeghe van vzw Toolbox geef je tips en tricks om je vzw dynamisch en evenwichtig te houden en staat je bij met raad en daad inzake toekomstige uitdagingen!

Philip Verhaeghe van vzw Toolbox geef je tips en tricks om je vzw dynamisch en evenwichtig te houden en staat je bij met raad en daad inzake toekomstige uitdagingen!

Philip Verhaeghe, publicist en adviseur over deugdelijk bestuur (corporate governance) is een van de vele vrijwilligers van de vzw ToolBox.

Deze organisatie wil sociale ondernemingen en organisaties helpen om hun interne en bestuurlijke werking te verbeteren. Vanuit hun professionele expertise bieden de Toolbox-vrijwilligers een vzw een gepersonaliseerde begeleiding en opleidingen op maat.

In deze sessie brengt hij – mee op basis van praktijkervaringen (en input) van de deelnemers - nuttige tips en tricks om de raad van bestuur van uw vzw goed en evenwichtig samen te stellen, dynamischer te doen werken en/of beter voor te bereiden op de vele toekomstige uitdagingen. De sessie resulteert misschien wel in een checklist voor beter bestuur…

Uitbureau Gent

Veldstraat 82B
9000 Gent

Openingsuren

van dinsdag tot en met vrijdag - doorlopend open van 10u00 tot 17u00
op zaterdag doorlopend open van 10u00 tot 16u00

SLUITINGSDAGEN 2021

allerheiligen maandag 1 november
wapenstilstand donderdag 11 november