Ticketshop

Tijdens de Gentse Feesten is het Uitbureau doorlopend open van 11u00 tot 18u00, ook op zondag en 21 juli

Zoek het evenement dat bij u past

RadDatePicker
Open the calendar popup.
 
RadDatePicker
Open the calendar popup.

Stadspaleizen

Maak kennis met de majestueuze woning van de adellijke familie d’Hane Steenhuyse. Kleurrijke salons, kunstig meubilair, weelderig behang en zinnenprikkelende muurschilderingen flitsen je tweehonderd jaar terug in de tijd.
Lees meer

 

Cabaret Gentse Leute - De kolderbrigade - Zot Lowietje en de ontvoering

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018 - 23 juli 2018 - 07 september 2018 - 08 september 2018 - 09 september 2018
 • Kring Heilig Hart
 • Genre: Theater - volkstoneel

De kolderbrigade was een Vlaamse komische politiereeks van de BRT uit 1980, onder regie van Etienne D'Hooghe en Romain Deconinck. En word nu in een toneelstuk verwerkt voor de Gentse Feesten 2018 onder regie van Chico
In elke aflevering trachtte Commissaris Kolder (Patrick Wolters) Adrie (Iris DeVriendt) met de hulp van zijn twee hulpinspecteurs Gaston & Leo (Chico en domi claerhoudt) een moordzaak op te lossen.
Lees meer

 

ARSIS - Denijs en Ruth Van Killegem, Guy Penson, Jona Kesteleyn - De vier seizoenen

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018
 • KANTL
 • Genre: Klassieke Muziek

De Vier Seizoenen van Vivaldi en in de poëzie. Ruth Van Killegem, Guy Penson en Jona Kesteleyn brengen een zeer eigenzinnige en originele bewerking van Vivaldi's Vier Seizoenen. Denijs Van Killegem interpreteert de allermooiste gedichten over lente, zomer, herfst en winter.
Lees meer

 

Walter Baele - No Man Show

De nieuwste show van topkomiek én ‘Tegen de sterren op’-gezicht Walter Baele! Na 3 jaar afwezigheid terug in Gent en hoe! Niet te missen!
Lees meer

 

R&L Showgirls - R&L Showgirls, Geef acht!

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018 - 22 juli 2018 - 22 juli 2018
 • De Vierde Zaal
 • Genre: Humor - Travestieshow

Geniet van een spetterende travestieshow voor jong en oud! Ambiance en humor zullen zeker van de partij zijn naast uiteraard mooie kostuums!
Lees meer

 

Vincent Wills - Aperitief Dansant met Vincent Wills

 • 20 juli 2018 - 21 juli 2018
 • Tinnenpot
 • Genre: Muziek - Concert

Vincent was laureaat uit 800 kandidaten in het TV-programma 'Una Voce Particolare' op Ned.2 in 2002. Hij brengt ons een meertalig programma met accent op bekende evergreens (jaren '60-'70) ; de 'slows' of 'gilettrekkers'.
Lees meer

 

Kama en Seele - "EINDELIJK"

" Weiger te lachen met minderwaardige grappen,
hoed u voor namaak en investeer in een Belgisch product -
Kamagurka & Herr Seele, 40 jaar ervaring! "
Lees meer

 

Ars Musica Orkest - Movies on stage

Naast fantastische livemuziek van gekende en minder gekende filmtoppers kan je tijdens dit concert ook genieten van onvergetelijke filmfragmenten. Zak onderuit op je stoel, laat je meevoeren en beleef een ware cinema-ervaring. Dit concert is ook geschikt voor kinderen.(te betalen vanaf 12 jaar)
Lees meer

 

Verona Verbakel - Well-behaved women seldom make history

Sometimes it's hard to navigate womanhood in the 21st century. Verona is ready to open up about the un-lady-like behaviour she uttered throughout her young life, quarterlifecrisis to date. A comedyshow about periods, boys, revenge and carrots (This performance is in English).
Lees meer

 

Gentse Gidsen - 'The holy corner' van Gent, het Sint-Elisabethbegijnhof

Naast het Prinsenhof, bij het Rabot, ligt de oudste site van het Begijnhof van Sint-Elisabeth. Gesticht midden 13de eeuw groeide het uit tot een 'begijnhofstad'. Wij ontdekken de geschiedenis van het begijnhof, de kerkgemeenschappen en bezoeken de verschillende religieuze gebouwen.
Lees meer

 

Pagina 1 / 11