Verkoopsvoorwaarden

Vzw Uitbureau biedt tickets te koop aan in opdracht van organisatoren van evenementen. Vzw Uitbureau Gent is niet verantwoordelijk voor wijzigingen van plaats, prijs of datum, noch voor de annulatie van een evenement. De persoon die de aankoop doet wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets voor een derde zijn bestemd.

Uw adresgegevens worden door ons in een bestand opgenomen, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van onze activiteiten. Overeenkomstig de Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens van 8/12/92 heeft u het recht op inzage en correctie van de door ons bewaarde informatie. Lees meer over ons privacybeleid hier

Bij een bestelling van tickets verklaart men zich akkoord met de Algemene Verkoopsvoorwaarden en met ons privacybeleid .


RESERVATIE
Zowel bij online als bij telefonische booking gebeurt de reservatie onmiddellijk.
Onbetaalde reservaties blijven 7 dagen geldig. Reservaties moeten altijd ten laatste de dag voor het evenement betaald worden.

BETALINGOnline dient u onmiddellijk te betalen, met Visa, Mastercard of bankkaart met kaartlezer / of met overschrijving
Telefonisch heb je volgende mogelijkheden:

· Overschrijven binnen het aantal dagen vermeld in uw mail met de betalingsmodaliteiten
Indien de betaling niet werd uitgevoerd binnen deze termijn, heeft vzw Uitbureau het recht uw bestelling te annuleren
· Betalen en afhalen bij Uitbureau (cash, bancontact, Visa/Mastercard) binnen de 7 dagen na uw reservatie tenzij anders vermeld aan de telefoon

Aan de balie kan u cash betalen, of met bancontact/Visa/Mastercard

VERZENDING TICKETSU kan telkens kiezen hoe u uw tickets wil ontvangen, per mail of per post. Indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen zijn dit de tarieven:
· € 2,00 bij gewone verzending
· Vanaf 10 tickets wordt een verzendingskost van € 3,00 aangerekend
· Vanaf 40 tickets wordt de bestelling aangetekend verstuurd.
· € 7,50 voor aangetekende zending

Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, worden de tickets opgestuurd.
Tickets worden verzonden aan vaste verzendingskosten.

De manier van verzending (of met de gewone post of aangetekend) kan bepaald worden door de organisatie die haar ticketing bij ons legt.

Indien u e-tickets wenst te ontvangen:
Er wordt een transactiekost gevraagd van € 1,50 per internet bestelling, dit is een kost voor het beheer van de site en het beheer van de betalingsmodaliteiten.

Indien u telefonisch bestelt en e-tickets wenst te ontvangen wordt deze transactiekost ook doorgerekend.

Bij verlies/diefstal van uw tickets worden deze niet terugbetaald noch vervangen. Voor genummerde plaatsen kunnen wij eventueel duplicaten klaarleggen aan de avondkassa, echter niet voor ongenummerde plaatsen.

Tickets kunnen niet omgeruild noch terugbetaald worden.

Eens de tickets betaald zijn ofwel online of telefonisch of aan de balie worden achteraf geen kortingen meer toegekend.


Bij annulatie van een concert/voorstelling door de organisator of het Uitbureau zelf worden tickets aan de klant terugbetaald via overschrijving. Verzend- en transactiekosten worden hierbij niet terugbetaald.

Vzw Uitbureau Gent behoudt zich het recht voor de reservatiekost te bepalen. Dit doen wij aan de hand van een coherent systeem en in samenspraak met de organisator.Bij annulatie van een concert worden de tickets terugbetaald door vzw Uitbureau Gent of door de organisatie.Uitbureau Gent

Veldstraat 82B
9000 Gent

Openingsuren

ma-vrij van 10u30 tot 17u00
zat van 10u30 tot 16u00
Gesloten op zon- en feestdagen.


SLUITINGSDAGEN 2019
vrijdag 1 november
maandag 11 november
woensdag 25 december