The Lasses & Kathryn Claire /// GRAVEL UNIT - The big folk 'n' Irish night #03

Voor het 3de jaar op rij organiseert De Centrale een geweldige en onvergetelijke eigentijdse folk en liedjesavond. Opnieuw met twee schitterende muzikale acts. Dit jaar staan het Nederlands-Amerikaanse trio 'The Lasses & Kathryn Claire' en de 8-koppige Belgische folk-en rootspopband 'GRAVEL UNIT' op het podium.
De avond wordt opnieuw 'gehost' en gepresenteerd door de Gents-Ierse singer-songwriter 'Daithi Rua'....

THE LASSES & KATHRYN CLAIRE
Sinds hun debuut tijdens een Ierse sessie in Amsterdam is The Lasses al veel moois overkomen, en naar men zegt is dat verdiend. Sophie Janna en Margot Merah zingen samen alsof ze zussen zijn. Daarnaast hebben de vrouwen een geweldig repertoire aan liedjes. Verhalen over liefde, dood en andere ellende worden gebracht zonder pretentie, vol humor en muzikaliteit. De Ierse en Amerikaanse folktradities hebben duidelijk hun stempel gezet op de liedkeuze én op het eigen werk van The Lasses. Samen met hun Amerikaanse vriendin Kathryn Claire brengen deze vrouwelijke 'Crosby, Stills & Nash” geweldige samenzang, intieme liedjes en heel veel speelplezier.

GRAVEL UNIT
Wat krijg je als je een stel rasechte folkmuzikanten jarenlang samen muziek laat maken? Slim uitgewerkte rootspop met voeten in de folk, een buik vol soul en de oren gericht op de wereld. Ooit begonnen als folkband pur sang onder de naam Paddy Murphy’s Wife, ergens onderweg tussen Roeselare en Kachtem op de terugweg van de vervelende schoolbanken. Vandaag is Gravel Unit een volwassen band, niet alleen de leeftijd van de muzikanten steeg gestaag, ook de kwaliteit van de muziek.

Met een wel uitgekiende mix van traditionele en zelfgeschreven nummers, goede songs (of ze nu uit onze pen komen of die van betere schrijvers) en doordachte arrangementen staat Gravel Unit garant voor een sfeervolle avond. Gravel Unit staat voor feestelijke rootspop met ruimte voor integer genieten en voetenstampende uitbundigheid. Ze nemen elk publiek maar al te graag mee op hun muzikale wereldreizen!


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
10 maart 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 17,00
-18 € 14,00
Uitpas enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van uitpas en ID € 14,00
Uitpas kansentarief enkel aan de balie van Uitbureau op vertoon van uitpas en ID € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, exclusief verzendingskosten.
Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.