Jovanka Steele, Lander Severins, Frank Boddin & Suprise Acts - The Comedy Harem #12

De Comedy Harem biedt zoals steeds een fijne mix van divers humortalent. Soms droog, soms muzikaal, maar altijd charmant en grappig. Ceremoniemeester is de Gentse singer-songwriter Frank Boddin. Hij brengt uiteraard een handvol gewaardeerde gasten mee.

Jovanka Steele zette haar eerste comedystappen in het Nederlands in De Centrale. Intussen is haar Nederlands zo goed geworden dat ze een vaste klant is geworden in o.a. het middagjournaal van "Nieuwe Feiten" op Radio 1, waar ze haar frisse blik op de actualiteit geeft. In de Comedy Harem laat deze Vlaams-Amerikaanse comedydame in première horen welk nieuw comedymateriaal ze in huis heeft.

Ook Lander Severins heeft een geschiedenis met De Centrale. Als één van de jongste deelnemers aan de talentenjacht "Voor de Leeuwen" op één, bivakkeerde hij wekenlang in De Centrale en verbaasde hij vriend, vijand en Bart Peeters met zijn sympathieke schalkse humor. Zijn legendarische "Lander op een ander" - filmpjes, waarin hij o.a. in Italië op zoek gaat naar het geboortehuis van Urbanus, zitten nog vers in het geheugen. In deze Comedy Harem doet hij "iets met muziek" en aangezien hij veel muzikale projecten heeft kan dat alleen maar een fijne traktatie worden!
Uiteraard biedt de Comedy Harem iedere keer ook onaangekondigde verrassingen, maar dat zie je op de avond zelf wel!

Co-org.: Mooi Mooi Productiesc) mooi mooi producties

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
09 maart 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 7,00
-18 € 4,00
voorverkoop met Uitpas aan balie Uitbureau met Uitpas en ID kaart € 4,00
Uitpas kansentarief aan balie Uitbureau met Uitpas en ID kaart € 2,00
Avondkassa de avond zelf in de Centrale € 10,00
avondkassa met Uitpas de avond zelf in Centrale met Uitpas en ID € 7,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.