Meneer Monster - De Gruffalo (3 tot 8 jaar)

Op algemeen verzoek van het publiek van Spekken Kersteditie 2017, komt 'De Gruffalo'
opnieuw naar Gent met hun pittige bewerking van het meesterlijke prentenboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.
Het boek geniet in Engeland een Harry Potter-achtige bekendheid ! In Vlaanderen staat het al jaren in de top 10 van best verkopende prentenboeken.
Het verhaal: een kleine Muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint Muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij bij de Gruffalo al een eetafspraak heeft. De Gruffalo? Muis houdt zijn vijanden op een afstand door ze bang te maken met een monster, de Gruffalo: “Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn kop.” De dieren schrikken zich rot en druipen af. Maar dan komt Muis plots oog in oog te staan met een echte Gruffalo…!

  • Artiest: Meneer Monster
  • Tinnenpot - Beckettzaal - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: kindervoorstelling - kindertheater
  • Thema: Spekken Pasen
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen


Fotograaf Esther de Boer

Fotograaf Esther de Boer

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
04 april 2018 11:00 11:45   Koop ticket
04 april 2018 14:00 14:45   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
volwassenen € 10,00
Kind € 10,00
Uitpas Enkel aan de balie van Uitbureau vzw op vertoon van Uitpas € 9,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van Uitbureau vzw op vertoon van Uitpas € 2,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.