Diverse sprekers - Nacht van de Vrijdenker

De Nacht van de Vrijdenker is een filosofisch festival dat jaarlijks toonaangevende denkers uit binnen- en buitenland samenbrengt rond vragen die ertoe doen.
Gerenommeerde filosofen, wetenschappers en opiniemakers gaan in op de belangrijkste persoonlijke, maatschappelijke, filosofische en wetenschappelijke uitdagingen van onze tijd. Onze sprekers laten hun heldere denkkracht op u los in lezingen, panelgesprekken en discussies. De Nacht brengt een wervelwind aan inzichten en ideeën die je geest stimuleren, opent nieuwe perspectieven en biedt verdieping op het scherpst van de snee. Ontregelend en ontwarrend.

Dit jaar halen we Steven Pinker naar Gent. Pinker is een van de bekendste intellectuelen ter wereld. Hij is professor experimentele psychologie aan de universiteit van Harvard, en auteur van een tiental wetenschappelijke boeken voor een breed publiek. Sommige daarvan zijn wereldwijde bestsellers: The Language Instinct, How the Mind Works, The Blank Slate en The Better Angels of our Nature. Hij komt praten over zijn nieuwste boek Enlightment Now: the Case for Reason, Science, Humanism and Progress. Naast Pinker komen nog een dertigtal denkers bijeen voor een bomvol programma dat niemand onberoerd zal laten.

Al deze namen zullen we in de aanloop naar het festival op u loslaten. Schrijf u in op onze nieuwsbrief of volg onze facebookpagina voor regelmatige updates.

Graag uw extra aandacht voor:

De Nacht van de Vrijdenker, dat zijn vier zalen vol met interessante programma's. Omdat we iedereen die Steven Pinker niet wil missen de kans willen geven om hem aan het werk te zien, verkopen we aparte tickets voor Steven Pinker. Met het ticket 'Steven Pinker + Festival' heeft u dus toegang tot de voorstelling van Steven Pinker en de rest van het festival. Met het ticket 'Festival' hebt u toegang tot al de programmaonderdelen van deze Nacht van de Vrijdenker, uitgezonderd Steven Pinker.


(C) Kaban

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
10 november 2018 19:00 23:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs Festival € 24,50
Basisprijs Festival +Steven Pinker UITVERKOCHT € 34,50
Uitpas kansentarief Festival (aan balie Uitbureau) € 4,90
Uitpas kansentarief Festival + Steven Pinker UITVERKOCHT € 6,90
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.