Poppentheater Pedrolino (5+) Op weg naar Luilekkerland

Kristoffel Pantoffel is, zoals zijn naam het al zegt, een pantoffelheld die bovendien aan werken een broertje dood heeft. Zijn café draait niet en daardoor is het ook armoe-troef in het gezin van Kristoffel. Als op een dag een geheimzinnige reiziger vertelt van Luilekkerland wil Kristoffel daar onmiddellijk naartoe. Ook de postbode, die een deel van het verhaal gehoord heeft, ziet dat wel zitten. Pierke ruikt onraad. Hij gelooft niet in Luilekkerland en als hij hoort dat Kristoffel en de postbode ook nog verzocht worden om al hun spaargeld mee te nemen, wordt hij nog wantrouwiger. Pierke zet dan maar de achtervolging in en ontdekt vlug de vreselijke waarheid…

Graag uw extra aandacht voor:

- De plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 15.00 u. dus) en begint stipt om 15.30 u.

-De voorstelling wordt gebracht in het algemeen Nederlands. Enkel Pierke spreekt een “gekuist” Gents dialect dat voor iedereen verstaanbaar is.

– De voorstelling is absoluut niet geschikt voor kinderen jonger dan vijf jaar.

- Wie in het bezit is van een uitpas aan kansentarief kan enkel genieten van de korting aan de balie van het uitbureau, dus niet aan de kassa ter plaatse.

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
30 januari 2019 15:30 17:00 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS en ID € 1,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.