Poppentheater Pedrolino (5+) De Magische Muziekdoos

Dit verhaal begint om drie uur in de nacht … Pierke was uitgenodigd op het feest voor de 100e verjaardag van zijn opa en hij heeft er zich kostelijk geamuseerd. Nu is hij moe en wil hij gaan slapen …
Hij vindt echter zijn huissleutel niet en de huisbazin, madame De Neuze, wil hem niet binnen laten omdat hij zijn achterstallige kamerhuur niet kan betalen.
Pierke moet dus tegen wil en dank buiten slapen en dat is weinig aangenaam : het is koud en Pierke mist zijn warme bedje …
Gelukkig komt er hulp : Manneke maan daalt neer uit zijn sterrenrijk. Hij brengt Pierke een héél bijzonder geschenk … een magische muziekdoos !
Maar dat lokt niet alleen de interesse van zijn huisbazin en haar sullige echtgenoot, maar ook van de prinses en, o wee, zelfs van de duivel !

Graag uw extra aandacht voor:

- De plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 15.00 u. dus) en begint stipt om 15.30 u.

-De voorstelling wordt gebracht in het algemeen Nederlands. Enkel Pierke spreekt een “gekuist” Gents dialect dat voor iedereen verstaanbaar is.

– De voorstelling is absoluut niet geschikt voor kinderen jonger dan vijf jaar.

- Wie in het bezit is van een uitpas aan kansentarief kan enkel genieten van de korting aan de balie van het uitbureau, dus niet aan de kassa ter plaatse.

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 februari 2019 15:30 17:00 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS en ID € 1,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.