Poppentheater Pedrolino (5+) Het slapend paleis

Koning Stefanus organiseert een groot tornooi. De winnaar zal mogen trouwen met prinses Aurora. De prinses hoopt vurig dat ridder Roeland het tornooi zal winnen, hij is de enige waarvan zij houdt. Maar de boze tovenaarBolifantius wenst ook deel te nemen aan de wedstrijd en maakt er geen geheim van dat hij zijn toverkunst zal gebruiken om de overwinning te behalen. Uiteraard verbiedt de koning aan de magiër om deel te nemen. Maar daar is Bolifantius het niet mee eens. Uit wraak raakt hij iedereen die hij tegenkomt aan met zijn toverstaf, en wie aangeraakt wordt valt in een diepe slaap. Pierke en ridder Roeland slagen er in om wakker te blijven. Alleen Merlijn, de goede tovenaar, kan hier helpen. Maar Merlijn woont ver weg, aan de andere oever van een groot meer. Alleen een toverzwaan kan hen aan de overkant brengen, maar ook de zwaan is door Bolifantius in slaap gebracht …

Graag uw extra aandacht voor:

- De plaatsen zijn niet genummerd. Wie eerst komt heeft de beste plaats! De deuren openen een half uur voor de voorstelling (om 15.00 u. dus) en begint stipt om 15.30 u.

-De voorstelling wordt gebracht in het algemeen Nederlands. Enkel Pierke spreekt een “gekuist” Gents dialect dat voor iedereen verstaanbaar is.

– De voorstelling is absoluut niet geschikt voor kinderen jonger dan vijf jaar.

- Wie in het bezit is van een uitpas aan kansentarief kan enkel genieten van de korting aan de balie van het uitbureau, dus niet aan de kassa ter plaatse.

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
13 maart 2019 15:30 17:00 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS en ID € 1,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.