Daan Hugaert - Gouden Tanden

Daan Hugaert herneemt ‘Gouden Tanden’ na 6 succesvolle voorstellingen in het voorjaar op 3 verschillende kerkhoflocaties in Gent. Alles was snel volgeboekt. Wie het gemist heeft krijgt 6 nieuwe kansen op 3 zondagen in september an ’t gruut kirkhof!

Redelijk straffe avonturen verteld door straffe Gentenaar Daan Hugaert.

Een ietwat griezelig, maar grappig verhaal van een ladykiller met een groot geheim die zich laat temmen door twee doortastende zusters. Zoals de meeste verhalen van John Flanders speelt ook dit verhaal zich af ergens in ruraal Engeland. Maar Daan Hugaert herwerkte het verhaal grondig en bracht de actie en personages naar Gent en omstreken. Alle locaties en persoonsnamen werden op Vlaamse leest geschoeid en Daan kruipt in de huid van de boeiende hoofdfiguur Maurice Talling, een sappige verteller die met humor en spanning relaas doet van zijn onwaarschijnlijke avonturen. In het Gents van de Brugse Puurte!

Een vertelling naar een verhaal van Gentenaar John Flanders van een veertigtal minuten.

Graag uw extra aandacht voor:

Opgelet op 16 september - autoloze zondag.

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
30 september 2018 11:30 12:20   Koop ticket
30 september 2018 14:30 15:20   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 12,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.