Lien Van de Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen - Salut La Copine

Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen delen al het podium voor Gedeelde Smart. Op de vraag van Lien om het nu ook eens "op zijn Frans " te doen werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons : Het chanson èn het Franstalige lied in al zijn facetten door een onuitgegeven trio. En analoog met het Smartliederen-programma verlaten ze de overbekende paden en gaan ze op schattenjacht naar parels uit de wereldwijde (soms verrassende) Franstalige liedcultuur. En bovenal ce sont des copains d'abord !
We zijn allemaal fan van l'Eté Indien, maar er is nog zoveel meer onder de Franse zon.

Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich meteen ook de Franse r eigen maakte. Die zal ze binnenkort ook terug over het scherm laten rollen voor VTM waar ze één van de boegbeelden wordt de komende jaren. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt meer instrumenten dan u kan vasthouden.

Met Lien Van de Kelder, zang - Jan De Smet & Wouter Berlaen, zang & een rits instrumenten. Wouter Berlaen wordt soms vervangen door een andere muzikant.

  • Artiest: Lien Van de Kelder, Jan De Smet & Wouter Berlaen
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Genummerde zitplaatsen
  • Genre: Pop - Rock
  • Plaatsen: Genummerde zitplaatsen

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 april 2019 20:00 21:40   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 17,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.