Vluchten (Layla Onlen & Jamal Kazza // PL-ements)

Dag na dag proberen twee mensen te achterhalen wie zij werkelijk zijn of wensen te zijn. De dagelijkse confrontatie met allerlei toestanden en beproevingen brengt hen steeds verder weg van hun doel. Een achtbaan van gedachten en gevoelens bij een man die gekrast door het leven gaat en een vrijgevochten dame die alles en iedereen wil achterlaten maar absoluut geen uitweg vindt.

Het collectief belicht een strijd die elk van ons voert, een verlamming ervaart of op de loop gaat. Welke betekenis de externe actor of factor ook heeft en hoe groot de impact op de persoon, in de kern gaat ‘Vluchten’ over universele waarden. Met een duidelijk verstaanbare kreet…?

Spel: Layla Onlen en Jamal Kazza Techniek: Niels Sztucki

PL-ements is een creatief laboratorium dat streeft naar een fusie van talenten en het samensmelten van expertise. Ontstaan uit en steeds voortgedreven door de artistieke bezieling van Jamal Kazza… nu rijpend als een waardevol en veelzijdig collectief.(c) PL-ements

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
28 november 2018 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 7,00
-18 € 4,00
voorverkoop met Uitpas Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS € 4,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van UITPAS en ID € 2,00
Avondkassa Aan de avondkassa van de Centrale € 10,00
avondkassa met Uitpas Aan de avondkassa van de Centrale € 7,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel aan de balie van het Uitbureau of bij telefonische reservatie € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.