Savina Yannatou & Primavera en Salonico - Savina Yannatou & Primavera en Salonico
"Addio Amore” - Love and Loss in the Mediterranean

Het is bijna dag op dag 11 jaar geleden dat Savina Yannatou optrad in De Centrale. Samen met haar groep ‘Primavera en Salonico’ brengt Savina Yannatou muziek zonder grenzen of labels, gebaseerd op traditionele liederen uit het Middellandse Zeegebied, meer bepaald uit Thessaloniki (ook wel eens het Jeruzalem van de Balkan genoemd), een melting pot van Grieken, Joden, Turken, Bulgaren, Serviërs, Armeniërs en (Pontische) Grieken. Ze traden op in alle hoeken van de wereld en namen ondertussen 8 albums op.

Muziek zonder grenzen of labels dus, van eenvoudige volkse liedjes tot hedendaagse meer 'artistieke' muziekvormen naast heel wat eigen nummers. Op hun akoestische instrumenten - waarvan de helft afkomstig uit het Oosten – tasten ze de muzikale grenzen af, waarbij Savina’s expresieve stem vaak gebruikt wordt als extra instrument.

Op 14 februari 2019 - de feestdag van Sint-Valentijn - brengt ze in De Centrale een speciaal programma met liefdesliederen uit het Middellandse Zeegebied.

Savina Yannatou - zang
Kostas Vomvolos - qanoen, accordeon + arrangementen
Kyriakos Gouventas - viool
Haris Lambrakis - ney
Yannis Alexandris - oed, gitaar & tambura
Michalis Siganidis - contrabas
Kostas Theodorou - percussie(c)Sam Churchill

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
14 februari 2019 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 17,00
-18 € 14,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 14,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 4,00
Avondkassa € 20,00
avondkassa met Uitpas Aan de avondkassa van de Centrale o pvertoon van Uitpas € 17,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel aan de balie van het Uitbureau of bij telefonische reservatie € 14,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.