Tweelicht & zoon - De ark van 'NoWay' (7-12 jaar)

Er heerst waterschaarste op aarde. Twee bevers bouwen een dam. Juffrouw Papegaai (die haar naam niet gestolen heeft) komt melden dat de CEO van de firma G.O.D. besloten heeft tot een zondvloed over te gaan om de opwarming van de aarde een halt toe te roepen. Twee dieren van de meeste diersoorten zullen gered worden op de Ark van NoWay en de bevers worden gevraagd de Ark mee te bouwen.

Beverig verwoed raakt de Ark af en de bevers verwachten een beloning. Feestje! “Nee”, schettert juffrouw Papegaai, “alleen mooie dieren aan boord toegelaten!”. En de dank voor hun hard labeur? Toegegeven en toegestaan, maar het moet wel een mannetje en een vrouwtje zijn. Dat is slechts het begin van misverstanden, verwarring, rolwissels, paniek, aantrekkerij en afstoting en een zondvloed…


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
27 december 2018 14:00 15:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 10,00
Uitpas Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en id € 9,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en id € 2,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.