Onder het Buro - Tess en Olivier - Stoere broer (2 tot 6 jaar)

Tess is niet bang. Als je haar laat schrikken, als je jouw tong uitsteekt of aan haar staart trekt, dan doet ze dat gewoon terug. Tess is ontzettend stoer, ontzettend sterk en durft alles!
Tommie is de grote broer van Tess. Tommie is echt veel ouder. Tess houdt van avontuur en vindt samen spelen met haar grote stoere broer het allerleukste wat er is! Maar Tommie en Tess zijn heel verschillend. Soms vindt Tommie zijn kleine zusje erg vervelend. Want Tommie houdt namelijk niet van buitenspelen, hij leest liever een boek. Je zou denken dat Tommie nog veel stoerder is dan Tess, maar Tommie schrikt altijd van alles en iedereen. Hij is een beetje bang. Dat vindt Tess maar raar. Grote broers moeten toch stoer zijn? En kleine zusjes houden toch van bloemetjes?
Misschien lukt het Tess om haar grote broer stoerder te maken. Als hij tenminste zijn gezicht durft te laten zien. Maar is Tess eigenlijk zelf wel zo stoer? En is zij nooit eens ergens bang voor?
Een grappige mimevoorstelling over de stoerste broer en zus voor kinderen vanaf 2 jaar. Een voorstelling over samen willen spelen, over sterk zijn, over broers en zussen, over dingen durven en bang zijn. Want we kunnen allemaal wel eens ergens bang voor zijn, toch?

Graag uw extra aandacht voor:

Gratis workshop voorzien na de voorstelling. Inschrijven kan enkel via workshop@kleinfestijn.be (opgelet de plaatsen zijn beperkt).


(c) Joep van Aert

(c) Joep van Aert

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
05 maart 2019 11:00 11:35   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 8,00
Student hogeschool /univ € 6,00
Willemsfonds Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van bewijs € 6,00
Werkzoekenden - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van bewijs € 6,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID € 1,60
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.