Boty * Beatbox battle of the year - UAF - Urban Art Festival

BOTY - BEATBOX BATTLE OF THE YEAR
Beatbox is de laatste tien jaar wereldwijd enorm gegroeid. De Belgische beatboxing scene is niet enkel in hoeveelheid, maar ook in potentieel sterk toegenomen. Enkele jaren geleden konden we er enkel van dromen om deel uit te maken van de top 16 van de wereld. Maar nu, met FootboxG aka Tim Vdb, die de Belgische beatbox internationaal op de kaart zette, is dit geen droom meer. Terwijl de focus vroeger vooral op Hip-Hop lag, ligt die nu op een veel bredere waaier van genres. Ook in de battles zit meer variatie met verschillende disciplines als "Solo Male", "Solo Female", "Tag Team", en "Loopstation".

Maar wat maakt BOTY zo speciaal? Acht Belgische beatboxers zullen het opnemen tegen acht beatboxers van over de hele wereld. Over wie het juist gaat kunnen we nu nog niet zeggen. Wat we wel al kwijt kunnen is dat deze battle een van de grootste tot nu toe zal zijn!

BOTY 2019 - Curated by Farooq Baig

Meer info over beatboxing in België: beatbox.be

_____
UAF ? Urban Art Festival

Rhythm Naturals en De Centrale brengen met deze 7e editie van UAF opnieuw een gevarieerd jongerenprogramma. Op het programma staan concerten, een aantal cross-over danscreaties, de Vlaamse pre-selecties van de internationale End Of the Weak Belgium MC battle, BOTY - BeatBox Battle Of The Year, workshops en enkele presentaties van cultureel ondernemerschap.

Top of the bill is de finale van de MNM Urbanice Battle Of Talents op zaterdag 04 mei.
De 10 finalisten tonen op UAF het beste van zichzelf tijdens een live uitzending van MNM Urbanice vanuit De Centrale.(c) Farooq Baig

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
05 mei 2019 14:00 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 7,00
-18 € 4,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 4,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 2,00
Avondkassa € 10,00
avondkassa met Uitpas Aan de avondkassa op vertoon van Uitpas € 7,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Aan de balie van het uitbureau of bij telefonische reservatie € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.