Laila Amezian & Les Sheikhs Shikhats - Nomadische Muzikale Ontmoetingen - Al-Karavan

In een eigen interpretatie van stukken uit het populaire répertoire van Noord-Marokko, heeft de zangeres Laila Amezian zich omringd met zeven zangers en vijf muzikanten uit jazz en world scène, en stelt ze ons haar heel eigen bewerking in verschillende stemmen voor op gewaagde jazz-arrangementen en een knallende chaabi groove!

Met Marie-Ange Teuwen, Camille De Bruyne, Emanuela Lodato, Farida Zouj, Constanza Guzman, Anissa Rouas, Laurent Blondiau, Toine Thys, Michel Massot, Etienne Plumer & Ahmed Khaili
Arrangementen Laurent Blondiau, Laïla Amezian & Anne Van der Plassche
Met de vocale coaching van Tinah Drevet & de artistieke samenwerking van Diane Broman


Het project Al-Karavan reist tussen Brussel en Gent en nestelt zich een weekend lang in De Centrale. We stellen twee uitzonderlijke muzikale producties aan u voor, opgebouwd rond vier muzikale stijlen. Van januari tot juni vonden een reeks ontmoetingen plaats tussen enerzijds een koor en een klassiek quartet en anderzijds tussen acht zangers en enkele muzikanten uit de Belgische jazz- en wereldmuziekscène. Het resultaat is een feestelijke double bill die eer betoont aan de eerste generatie van Marokkaanse migranten in België. Kom dus meegenieten van de vruchten van deze boeiende ontmoetingen.

Een project van HaflmOon asbl & Krianza vzw in samenwerking met De Centrale, Le Senghor en Amarant vzw.

Met de steun van het Cultureel Samenwerkingsakkoord Vlaamse gemeenschap en Franse gemeenschap.(c) Laila Amezian

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
16 juni 2019 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 11,00
-18 € 8,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 8,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 2,80
Avondkassa € 14,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Telefonische reservatie of aan de balie van het uitbureau € 8,00
avondkassa met Uitpas aan de kassa de avond zelf met ID kaart en Uitpas € 11,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.