Circustheater Marco Solo - Marco Solo gaat op reis (4-10 jaar)

Marco is een (voetbal)jongleur en acrobaat met gevoel voor poëzie en theater. Uiteraard worden er een paar mooie kunsten vertoond maar de mooiste kunsten komen uit je hoofd tijdens deze fantastische reis. Over water en dansend in de wind. Goeie reis!
Marco is de drijvende kracht achter de moderne circustheatergroep DUO DIESEL en de Circusschool in Groningen. Hij staat meermaals vermeld in het Guinness Book of Worldrecords. Marco reist met zijn voorstelling de hele wereld rond.

  • Artiest: Circustheater Marco Solo
  • Tinnenpot - Beckettzaal - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: kindervoorstelling - kindertheater - Spekken
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

Heb je een Uitpas? geniet van de mooie korting en koop je tickets aan de balie van het Uitbureau!

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
23 juli 2019 14:00 15:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Kind € 10,00
volwassenen € 10,00
Uitpas volwassene aan de balie van het Uitbureau met pas en ID kaart Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en id € 8,00
Uitpas Kind aan de balie van het Uitbureau met pas en ID kaart enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 7,50
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 2,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.