Spumanti VZW - Napoleon Ongehoord - UITVERKOCHT!

Dit jaar is het 250° geboortejaar van Napoleon. Napoleonkenner Johan Op de Beeck is een meeslepend en gepassioneerd verteller. In zijn verhalen krijgen historische figuren een menselijk gezicht, hij ontrafelt politieke intriges, kortom brengt een geschiedenisles zoals u ze nog nooit gehoord heeft … Maar ook een les in de menselijke psychologie, want wat maakt Napoleon tot zo’n groot staatsman? En hoe zat het nu met zijn vele vrouwen? We horen het ... ongehoord! Want samen met Johan betreden ook operazangers, koor en symfonieorkest de bühne met naast Haydn en de Eroica van Beethoven, ook verrassende stukken zoals originele soldatenliederen en de oorspronkelijke muziek van de kroning van Napoleon. Dit alles op doordringende wijze tot leven gebracht door Charles Dekeyser, bas, Charlotte Asberg, sopraan, orkest Spumanti en koor Laidos onder de zwierige leiding van Ann Pareyn.

Graag uw extra aandacht voor:

Extra voorstellingen op 29/9/19 in de Singel Antwerpen en op 19/1/2020 in cc Leietheater Deinze. Voor meer info hieromtrent zie www.napoleonongehoord.be

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
21 september 2019 20:00 22:15 ja Koop ticket
Uitverkocht/Sold Out

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 29,00
65+ € 27,00
-12 € 27,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID € 5,80
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.