Théâtre des Babioles (Fr) / Teatro delle dodici lune (It) - “Anatole, réparateur de coeurs” & “Transylvania Circus”

20:30 : Théâtre des Babioles (Fr) “Anatole, réparateur de coeurs”
Anatole is een handig figuur. Hij wandelt rond met zijn gereedschapskist, zonder iets te zeggen, en herstelt bij zijn talrijke ontmoetingen de harten.
Het is een visuele voorstelling waarbij figurentheaterspel gemengd wordt met acteursspel en muziek. Er is ook heel wat interactie met het publiek.
Theater Des Babioles wil alle soorten publiek bereiken (groot en klein, andersvaliden, validen, ….) en wil ook overal spelen (binnen, buiten, hier en elders, ….)

21:00 : Teatro delle dodici lune (It) “Transylvania Circus”
In de voorstelling worden twee figurentheatertechnieken gebruikt: tafelpoppen en handpoppen.
In een circuspiste voeren de tafelpoppen hun nummertjes op: een weerwolf balanceert op de maan, een vreemd schepsel, half mens half draak, spuwt vuur met handen en mond, grote en kleine spoken voeren verschillende acrobatieën uit. De ster van het circus, een vrouwelijke vampier, verrast het publiek met haar transformatie act.
Daarnaast zijn er de handpoppen: deze “clowns-skeletten” brengen hun sketch vol zwarte humor die op het einde zal veranderen in een gebaar van grote liefde tussen beide clowns. Ondanks hun “niet-levende” staat, hebben ze, door verliefd te worden, hun hart weer tot leven kunnen wekken.
De circusdirecteur is de enige menselijke aanwezigheid. Als enige praat hij waarbij hij een externe stem gebruikt. Het is alsof hij in gedachten kan lezen en praten.

  • Artiest: Théâtre des Babioles (Fr) / Teatro delle dodici lune (It)
  • GO! Kunstacademie Gent | De Poel - 9000 Gent Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: Puppetbuskersfestival
  • Thema: Gentse Feesten 2019
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

Graag uw extra aandacht voor:

2 voorstellingen voor de prijs van 1
20:30 : Théâtre des Babioles (Fr) “Anatole, réparateur de coeurs”
21:00 : Teatro delle dodici lune (It) “Transylvania Circus”

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
19 juli 2019 20:30   Koop ticket
20 juli 2019 20:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs 2 voorstellingen voor de prijs van 1 € 16,50
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.