Event-Team i.s.m. Het Prethuis - Brasschaatse huisvrouwen
The Rich and Famous

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen verschillende rijkere ‘boezemvriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist: Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’. De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Deze voorstelling ging in première op 8 september 2017 en werd door pers en publiek zeer enthousiast onthaald.
De Brasschaatse huisvrouwen zijn in 2020 terug met Ronn Moss!
Hij is in elk geval goed omringd door een Vlaamse TOP-cast: Myriam Bronzwaar (bekend uit Thuis), Leen Dendievel (bekend uit Thuis), Kader Gürbüz (bekend uit Thuis), Katrien De Becker (bekend uit Thuis en Familie), Martine De Jager (bekend uit 40-45) en Guillaume Devos (bekend uit Familie).

Sommige passages zijn in het Engels, in dat geval is er steeds boventiteling te zien, zodat niemand iets hoeft te missen


 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
17 mei 2020 15:00 17:25 ja Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
1ste categorie € 24,00
2e categorie € 22,00
3e categorie € 16,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.