Bob De Moor & Herbert Flack - Een man, een man

Herbert Flack en Bob De Moor zijn twee toppers in het Vlaamse theaterlandschap die vreemd genoeg pas recent voor het eerst met elkaar op de planken stonden in Aspe. Een instant match. Het kriebelde om samen iets nieuws te maken. En zo geschiede.
Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?
Nee tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo'n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.
En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.

EEN MAN EEN MAN is een komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.
Kees Prins en Roel Bloemen schreven deze comedie die in Nederland met groot succes werd gebracht door Kees Prins zelf en Pierre Bokma.(c) benny de grove
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
22 februari 2020 20:30 22:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 20,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het uitbureau op vertoon van Uitpas en ID € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.