Hilair Fransisco - De Wereld Van Hilair

Hilair Francisco neemt je in dit luchtige stuk mee naar zijn verleden, dat erg grappige verhalen blootlegt maar soms ook ontroerend triest is. Het gaat over de onverbrekelijke band tussen vader en zoon maar ook die tussen twee broers. Soms kom je niet meer bij van het lachen. Het andere moment wil je huilen. Geniet van dit komische stuk en laat je meeslepen in het verhaal van een klein jongetje dat samen met zijn broer opgroeide bij zijn Congolese vader en de mensen rondom hen!

Hilair Francisco werd geboren op 30 april 1991. Hoe en waar hij opgroeit dat kom je allemaal te weten in het stuk. In 2013 stond Hilair voor het eerst op de planken, in een project van Victoria Deluxe. Hij volgde er drie jaar lang de atelierwerking YOUnited9000. In 2015 had hij een rol in de langspeelfilm ‘Somer’. Daarna startte hij via Victoria Deluxe met het doorgroeiproject ‘Move On’, onder begeleiding van Karim Kalongi.

In 2016 speelde hij twee maal mee in een kortfilm van studenten van Narafi Brussel. In 2017 speelde hij in de kortfilm ‘Palookaville’ met Tom Dewispelaere en Peter de Graef. Daarna speelde hij nog mee in enkele Gentse theaterproducties, waaronder ‘Pietsje Bluut’, ‘2 pintjes’ en ‘geknipt langs alle kanten’.(c) HF

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
28 november 2019 20:00 21:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 7,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 4,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 2,00
-18 € 4,00
Avondkassa avond zelf in de Centrale € 10,00
avondkassa met Uitpas avond zelf in de Centrale € 7,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.