Poppentheater Pedrolino - Lycantropus en het Lam (5+) als aanloop naar het “Van Eyck-jaar” 2020

Naar aanleiding van het vijfentwintigjarig bestaan van Poppentheater Pedrolino creëerde het gezelschap deze bijzonder productie rond Jan Van Eyck, Joost Vijd en het ontstaan van het beroemde schilderij “het Lam Gods” en dit ook als aanloop naar het “Van Eyck-jaar” 2020.

Wist u dat Pierke al rondliep in het Gent van 1430 en zelfs eventjes in dienst was als leerjongen van Jan Van Eyck ? Dat er toen al controverse was rond het paneel van “De rechtvaardige rechters” ? Dat er in 1430 ook (al) onrechtvaardige rechters rondliepen ? En dat het niet veel scheelde of er stond een bok of een varken op het beroemde veelluik in plaats van een lammetje …

Wie er meer wil over weten mag dit stuk niet missen, te zien o.a. op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2019 in onze zaal !

Graag uw extra aandacht voor:

Speciale, extra voorstelling n.a.v. “25 jaar Pedrolino” !

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
19 oktober 2019 15:30   Koop ticket
20 oktober 2019 15:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Uitpas kansentarief enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en ID € 1,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.