Ender Balkir

Ender Balkir, één van de belangrijkste zangers in het Turkse volksmuziekgenre van de afgelopen jaren, trok volop de aandacht van het publiek met de liedjes die hij zong in tv-series zoals Ustura Kemal, Düriye'nin Gügümleri, Hanimin Çiftligi, Dila Hanim en Öyle Bir Geçer Zaman ki. Zijn populariteit steeg vorig jaar nog meer met“ Ruhumda Sizi “,een compositie van Asik Emrah op tekst van de bekende schrijver Nesimi Çimen (uit de tv-reeks Çukur). Op youtube werd dit nummer meer dan 43 miljoen keer bekeken. Ender Balkir zal een combinatie brengen van bekende Turkse volksliederen uit Anatolië en zijn repertoire uit de populaire tv-reeksen.

Ender Balkir / zang & baglama & cura
Önder Meral / gitaar
Ömer Okay / keyboard
Serkan Yildirim / kaval & zurna(c) Ender Balkir

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
13 oktober 2019 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 13,00
-18 € 10,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 10,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 3,20
avondkassa met Uitpas Aan de avk op vertoon van uitpas en iD € 13,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel telefonisch en aan de balie van het uitbureau € 10,00
Avondkassa € 16,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.