Karpov not Kasparov | Anthony Nti - Het spannendste uit de Oost-Europese indiescene

Het excentrieke duo Karpov not Kasparov volgt de regels en strategieën van het schaakspel met akoestische drums, synths en stem. Net zoals het schaakspel oorspronkelijk Oosters is, inspireerden ze zich op de Oosterse folkloremuziek die in een aanstekelijke dansbare sound ontaardt. Verwacht je tijdens hun live shows aan aerobics, hedendaagse dansbewegingen, stille films, ballet en projecties van een live schaakspel, door het publiek gespeeld.

De rijzende ster van de Belgische film, Anthony Nti, werd geboren in Ghana en verhuisde naar België toen hij tien jaar oud was. Gebiologeerd door de films die hij hier zag, studeerde hij in Brussel voor filmregisseur. Sindsdien won hij met zijn videoclips en kortfilms verschillende prijzen op internationale filmfestivals waarvan sommigen meteen online viraal gingen.

EUROPALIA stuurde Anthony, samen met regieassistent Chingiz Karibekov, tien dagen naar Boekarest waar ze de nieuwste videoclip voor Karpov not Kasparov inblikten.

Co-org. EUROPALIA ARTS FESTIVAL - ROMANIA


Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
01 december 2019 20:00 22:30   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 10,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 7,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 2,60
-18 € 7,00
Avondkassa aan de kassa de avond zelf € 13,00
avondkassa met Uitpas avond zelf in de Centrale € 10,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.