Kamao quartet ft. Tcha Limberger - Djangofolllies 2020

Sinds 2014 aangevoerd door de Franse zanger/gitarist/componist Jean de Talhouet, verenigt de band klarinet (Dave Schulman), gitaren (Dave Kelbie) en contrabas (Ruth Goller). Samen creëren ze een mooi en rijk geluid dat de zang aanvult met mysterieuze en lyrische harmonieën.

Hun repertoire varieert van stomend swingende jazz met boeiende virtuoze improvisaties tot de meest trieste zigeunerballades, de levendigste walsen en persoonlijke composities. Het Kamao Quartet is een vaste waarde in de Londense scene en speelde concerten in de Vortex Jazz Club, het St James Theatre in Victoria, de Royal Albert Hall, de Green Note, Sands Films, de Quecumbar...

Tcha Limberger is de zoon van gitarist Vivi Limberger (Waso Quartet) en kleinzoon van violist Piotto Limberger, beiden gekende figuren in de gipsyjazz. De multi-instrumentalist legt zich niet enkel toe op manouche jazz met zijn Budapest Gypsy Orchestra en het Kalotaszeg Trio, maar heeft ondertussen al een hoop andere muziekstijlen in de vingers, getuige het groot aantal projecten waaraan hij tot nu toe meewerkte. Ondertussen wereldvermaard onder de kenners van zowat elke balkanstijl & gipsyjazz, is hij een onstuitbare kracht in de wereld van de wereld-, folk- en jazzmuziek.

Traditionele manouchesongs, Django Reinhardt-klassiekers, jazznummers, een vleugje Braziliaanse Choro-muziek en eigen werk. Kamao betekent “I like/I love/I want” in Romani dialect.

Met
Jean de Talhoet: gitaar, zang
Dave Shulman: klarinet
Dave Kelbie: gitaar
Ruth Goller: contrabas
Special guest: Tcha Limberger: viool, zang(c) Djangofolllies

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
16 januari 2020 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 13,00
-18 € 10,00
voorverkoop met Uitpas Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas € 10,00
Avondkassa Aan de avondkassa van de Centrale € 16,00
avondkassa met Uitpas Aan de avondkassa van de Centrale op vertoon van Uitpas € 13,00
Uitpas kansentarief Enkel aan de balie van het Uitbureau op vertoon van Uitpas en id € 3,20
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel aan de balie van het uitbureau of telefonisch € 10,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.