Vrije Voeten Danstheater - Trekvogels (8+)

Stel je voor dat je opeens je land moet achterlaten; wat neem je mee, wat is je het dierbaarst? Wie kan je in vertrouwen nemen, hoe bescherm je wat van jou is? Van wie kun je wat leren, hoe hoor je erbij?

Trekvogels is een dansvoorstelling over de kracht van de groep en vertelt een verhaal van hoop, avontuur en de drang om te overleven.
Tussen 1873 en 1934 vervoerde rederij Red Star Line ruim twee miljoen dappere zielen van Antwerpen naar New York. Het is de inspiratiebron voor de dansvoorstelling 'Trekvogels' door collectief Vrije Voeten.
Onder begeleiding van live muziek volgen we een groepje landverhuizers op zo'n spannende overtocht. Onderweg ontdekken ze elkaars reden van vertrek, overwinnen ze wantrouwen en conflicten. De kracht van de groep, opgebouwd door vele individuen, sijpelt langzaam door tot de onderlinge verschillen vervagen en onze avonturiers één geheel vormen als een harmonieuze vlucht vogels. Mis de bijzondere inleiding en afsluiting van deze voorstelling niet!

Choreografie: Mathilde Van de Wiele
Live muziek: Mathias Van de Wiele (compositie) en Marc De Maeseneer
Dansers: Soetkin Jacobs, Jeroen Van Acker, Roisin Verheul, Michael Sastrowitomo, Amber van Veen (stagiaire), e.a.
Ondersteund door: het Internationaal Danstheater(c) Vrije Voeten Danstheater
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
05 maart 2020 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 8,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 5,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 2,20
-18 € 5,00
Avondkassa € 11,00
avondkassa met Uitpas aan de kassa de avond zelf met ID kaart en Uitpas € 8,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel telefonisch of aan de balie van het uitbureau € 5,00
Avondkassa Uitpas kansentarief Aan de avondkassa van De Centrale op vertoon van Uitpas en ID aan de kassa de avond zelf met ID kaart en Uitpas € 2,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.