#AFF20 - Samedi cinema/ Un fils - Afrika Filmfestival Gent - Openingsavond - AFGELAST!

Officiële opening.

Samedi cinema van Mamadou Dia (Senegal, 2016), met Fallou Keita, Assana Lo (11 min.) (Engels ondertiteld)

In een kleine stad in het noorden van Senegal willen twee jonge fanatieke cinefielen, Baba en Sembene, dolgraag een film zien op het grote scherm van hun plaatselijke bioscoop voordat die voorgoed de deuren sluit.

Un Fils van Mehdi M. Barsaoui (Tunesië, 2019), met Sami Bouajila, Najla Ben Abdallah, Youssef Khemiri, Noomen Hamda, Qasim Rawane, Slah Msaddak (96 min.) (Nederlands ondertiteld) (BELGISCHE PREMIERE!)

Tunesië, zomer van 2011. Fares en Meriem beleven gelukkige dagen met Aziz, hun 11-jarige zoon. Tijdens een verblijf in het zuiden van het land, verandert een gebeurtenis voor altijd hun leven. Een race tegen de tijd begint, en diep begraven waarheden komen naar boven.

Graag uw extra aandacht voor:

Openingsreceptie (omstreeks 22u15)


(c) Afrika Filmfestival
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
17 maart 2020 20:00   Koop ticket
Geannuleerd

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 6,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 3,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 1,80
-18 € 3,00
Avondkassa € 9,00
avondkassa met Uitpas aan de kassa de avond zelf met ID kaart en Uitpas € 6,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel telefonisch of aan de balie van het uitbureau € 3,00
Avondkassa Uitpas kansentarief Aan de avondkassa van De Centrale op vertoon van Uitpas en ID aan de kassa de avond op vertoon van ID en Uitpas € 1,80
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.