Cafe com leite - Hip-Hop Electropical (FRA/BRA)

"Café com Leite" werd opgericht door de Braziliaanse zanger percussionist Jairo Rodrigues, de Franse accordeonist Corentin Restif en de Beatmaker trombonist Aurélien Calvo.

Ze brengen een feestelijke mix van hip hop, cumbia, de aanstekelijke ritmes van het muzikale noordoosten van Brazilïe (côco, maracatu, baião...), elektronische muziek en aangevuld met de zoetgevooisde tonen van de accordeon!

De poëtische lyrics bieden een blik in het leven van de drie muzikanten uit Toulouse: "Artista sem dinheiro para levar alegria junto com a poesia".
Hun live reputatie is er een van intensiteit, vreugde en een brok energie.
Klaar voor een niet te missen feestje?(c) Cafe com Leite
 
(c) Cafe com Leite

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
14 mei 2020 20:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop € 11,00
voorverkoop met Uitpas enkel aan balie UB in Veldstraat met pas en ID € 8,00
Uitpas kansentarief enkel aan balie Uitbureau op vertoon van ID kaart en Uitpas € 2,80
-18 € 8,00
Avondkassa € 14,00
avondkassa met Uitpas aan de kassa de avond zelf met ID kaart en Uitpas € 11,00
Groepstarief vanaf 10 personen - enkel telefonisch en aan de Uitbureau balie Enkel telefonisch of aan de balie van het uitbureau € 11,00
Avondkassa Uitpas kansentarief Aan de avondkassa van De Centrale op vertoon van Uitpas en ID aan de kassa de avond op vertoon van ID en Uitpas € 2,80
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.