Mortier / Pieter Paul Devos & Band - Zomerse concerten in de binnentuin van het Huis van Alijn
Mortier / Pieter Paul Devos & Band

Het debuutalbum van Mortier kon rekenen op een hele reeks goede kritieken. Er volgden shows in Vooruit, Handelsbeurs, Wilde Westen, PopMonument, Stoemp!,... De band geniet een uitstekende live-reputatie.
"Hij observeert, fantaseert, hallucineert. Elk nummer bezit een bijzonder verhaal, want Mortier heeft een voor velen andere kijk op de wereld om zich heen.

Pieter Paul Devos houdt zich systematisch bij de klassieke americana sound: akoestische gitaar hier, harmonicasolo daar en de alom bekende harmonieën in de zang. Het klinkt allemaal als warme, gelukzalige muziek waar je een videoclip met kampvuursetting bij kan verwachten. Waar Devos echt in uitblinkt, zijn de melancholische teksten die gaan over onzekerheid en angst, maar ook over hoop en wilskracht.

Organisatie: Vrienden van Alijn

Graag uw extra aandacht voor:

Binnentuin open van 19:00 tot 23:00 uur, concert van 20:00 tot 22:00 uur
Reservatie per bubbel (max. 10)
U betaalt 6 euro, maar krijgt bij aankomst 5 euro terug

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
20 augustus 2020 20:00 22:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 6,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.