Chris Van Espen, Rob Vanoudenhoven, Anthony Van Caeneghem, Christel Domen, Evelyne Delameilleure - Kom van dat dak af wordt vervangen door andere voorstelling

Danny De Donder (Chris Van Espen), een ietwat sullige diamanthandelaar, woont in een appartement boven de diamantwinkel die hij samen met zijn compagnon Rudy (Rob Vanoudenhoven) uitbaat. Die is in alles de tegenpool van Danny: flamboyant, geniepig en een vrouwenversierder eerste klas. Op een regenachtige avond leent Rudy niet alleen de auto, maar ook de naam van Danny voor zijn amoureuze escapades. Bovendien blijken er ook nog diamantdieven op pad te zijn
Daarom krijgt Danny het bezoek van de opdringerige inspecteur Brandt (Anthony Van Caeneghem). Ook de vrouw (Christel Domen) én de maîtresse (Evelyne Delameilleure) van Rudy staan plots voor Danny's deur.

Wat dan volgt is een avond van complete verwarring met ontploffende conservenblikken, op hol geslagen alarminstallaties, verdwenen en verbrande kleren, achtervolgingen op de daken en een kat op vrijersvoeten!

  • Artiest: Chris Van Espen, Rob Vanoudenhoven, Anthony Van Caeneghem, Christel Domen, Evelyne Delameilleure
  • Nieuwe Melac - 9052 Zwijnaarde Ongenummerde zitplaatsen
  • Genre: theater - humor
  • Plaatsen: Ongenummerde zitplaatsen

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
04 februari 2021 20:00 21:40   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Basisprijs € 16,00
Uitpas kansentarief aan balie Uitbureau in de Veldstraat, met ID en Uitpas € 3,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.