Ahmet Aslan - Turks instrumentalisme

De meester instrumentalist Ahmet Aslan komt in kader van zijn nieuw album-tour naar Belgie.

De muzikant met eigen interpretatie volksmuziek uit Anatolië staat vooral bekend om zijn virtuoze spel op de eigen gecreëerde instrument Di-Tar (een kruising tussen de baglama en klassieke gitaar) en om zijn intieme zangwerk.

De ervaren musicus AHMET ASLAN beleefde zijn doorbraak bij het grote publiek door het gebruik van zijn muziek in de populaire Turkse maffiaserie “Eskiya Dünyaya Hükümdar Olmaz”. In 2003 kwam zijn solo-album uit met de titel “Va u Waxt (Wind en tijd)”, gevolgd in 2008 door “Meleklerin Dansi (Dans van de Engelen)”.
In Rotterdam ontwikkelde hij bij de World Music Academy een uniek instrument: een combinatie van de klassieke gitaar met de Baglama. Het instrument (Di-Tar) kun je horen op zijn aankomende concerten. Zijn laatste album “Budala Aurasi” bevat nummers waarbij goed is te horen tot welk punt Ahmet Aslan zijn muziek heeft doorontwikkeld.
Dit concert wordt gerealiseerd volgens het COVID-19 reglement. Het concert zal 75 minuten duren zonder een pauze.

Graag uw extra aandacht voor:

Voor 1 of 2 personen enkel plaatsen parterre maar UITVERKOCHT
voor 3 of 4 personen enkel loges (let op verdiepen) - u kan ook een loge voor 2 personen kopen.

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
04 oktober 2020 18:00 19:15   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Voorverkoop individuele tickets € 25,00
Voorverkoop loge max. 4 personen € 80,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.