Het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) nodigt Abdellah Filali uit - Tribute to Farid Al-Atrash GEANNULEERD

Na het succes van ‘Tribute to Abdelhalim Hafez’ in januari 2019 met een volledig uitverkochte zaal in muziekcentrum de Bijloke is het nu de beurt aan een andere icoon uit Arabische wereld.
Het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) nodigt Abdellah Filali uit om een speciale Tribute to Farid Al-Atrash (1910-1974) uit te voeren.

Farid Al-Atrash (1910-1974) werd de 'King of the Ud' genoemd en stond bekend om zijn uitstekende spel en zijn pure, gepassioneerde stem. Zijn liedjes gingen vooral over de liefde, inspireerden generaties in de Arabische wereld en hij wist lange improvisaties op de ud te verweven met zijn zang.

Al-Atrash was ook bekend als acteur, met in de hoofdrol zo'n 30 Egyptische muziekfilms waarvoor hij ook de muziek schreef en uitvoerde.
Abdellah Filali groeide op met de klassiekers van de Arabische muziektraditie. Zijn bijzondere passie voor de muziek van Al-Atrash groeide toen hij zich verdiepte in Al-Atrash's verfijnde overgangen van complexe instrumentale passages op de ud naar adembenemend mooie zang.

Samen met ud-muzikant Younes Fakhar brengt Filali een uniek eerbetoon aan de Koning van de Ud, begeleid door het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Graag uw extra aandacht voor:

Parterre = enkel in duoticket (bubbel van twee) beschikbaar, max. 1 duoticket per klant
Loges = tickets in een bubbel van max. 4, vanaf niveau 1 zijn de loges enkel bereikbaar met de trap

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
06 november 2020 20:00 22:00   Koop ticket
Geannuleerd

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Duoticket voorverkoop (bubbel van twee) | PARTERRE = aankoop online beperkt tot 1 duoticket per klant € 20,00
Loge (bubbel van max. 4 personen ) € 28,00
Duotickets reducties Uitpas, -18 en Kansenpas voorverkoop geldig per persoon en enkel aan de balie van Uitbureau in voorverkoop | vanaf (variabele prijzen) individuele tickets € 5,20
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.