Manou Gallo - Afro Groove Queen

Manou Gallo is afkomstig uit een provinciestadje in Ivoorkust. Ze werd opgevoed door haar grootmoeder. Reeds als jong meisje speelde ze op de drums, iets wat normaal gezien enkel voor de jongens is weggelegd. “In die periode leefde ik als een kleine wilde,” vertelt ze. “Ik hielp de akkers bewerken, haalde water op uit de bron. Ik ging niet naar school, maar mijn grootmoeder bracht me de tradities bij, alsook respect en waarden”.
Op een dag maakte ze kennis met de basgitaar en ze begreep meteen dat dit haar instrument zou worden. Haar muzikale carrière kreeg een boost toen ze bij in de legendarische wereldmuziekband van Zap Mama terecht kwam. Dit avontuur bracht haar ook naar Brussel.

Naast basgitarist is Manou Gallo briljante band leader en zangeres. Het podium is haar tweede thuis. Van haar optredens gaat een onweerstaanbare kracht en energie uit. Niets zo meeslepend als een Afrikaanse vrouw die de bass benadert als een percussie-instrument.

Een waardige afsluiter van de Nationale Vrouwendag!

Graag uw extra aandacht voor:

Parterre = enkel in duoticket (bubbel van twee) beschikbaar, max. 1 duoticket per klant
Loges = tickets in een bubbel van max. 4, vanaf niveau 1 zijn de loges enkel bereikbaar met de trap


(c) Jurgen Rogiers
 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
11 november 2020 20:00 22:00   Koop ticket

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Duoticket voorverkoop (bubbel van twee) | PARTERRE = aankoop online beperkt tot 1 duoticket per klant € 20,00
Loge (bubbel van max. 4 personen ) € 28,00
Duotickets reducties Uitpas, -18 en Kansenpas voorverkoop geldig per persoon en enkel aan de balie van Uitbureau in voorverkoop | vanaf (variabele prijzen) € 5,50
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.