Kayhan Kalhor & Behnam Samani - Perzische Kamanchech & Tombakvirtuozen

Kayhan Kalhor is virtuoos op de traditionele Perzische kamancheh (strijkinsturment) en de setar (tokkelinstrument). Hij wordt gezien als een van de belangrijkste ambassadeurs van de Iraanse muziek en cultuur en is een van de grootsten in de Iraanse muziekscene.
Hij behoort tot de oorspronkelijke kern van het Silk Road Ensemble, opgericht door Yo-You Ma, met wie hij nog steeds toert en componeert. Silk Road Ensemble won in 2016 de Grammy voor ‘Best World Music’. Kalhor kreeg in 2019 de WOMEX Artist Award. “De prijs is een erkenning van de rijke cultuur van mijn vaderland en van de Perzische kunst die overal ter wereld bloeit en geliefd is. Wanneer er krachten opduiken in de wereld die op zoek zijn naar verdeeldheid, grenzen en onverdraagzaamheid, brengt muziek ons samen en herinnert ze ons aan onze gemeenschappelijke menselijkheid!”

Behnam Samani richtte mee de percussiegroep Zarbang op. Hij combineert een enorme verscheidenheid aan ritmes met veelkleurige klankelementen. Deze klanken hebben hun wortels in de klassieke Perzische muziek, maar staan open voor invloeden uit andere culturen. Behnam Samani ontlokt verrassend nieuwe geluiden en melodieën aan de tombak, aan de door hem ontwikkelde ‘zarbang udu’ en aan de mystieke daf.

Graag uw extra aandacht voor:

Parterre duoplaatsen uitverkocht
Nog 1 Loge = tickets in een bubbel van max. 4, vanaf niveau 1 zijn de loges enkel bereikbaar met de trap

 

Kalender

Datum Aanvang Einde Pauze  
24 oktober 2020 21:00 22:30   Koop ticket
Uitverkocht/Sold Out

Prijzen

Type Extra prijsinfo Prijs
Duoticket voorverkoop (bubbel van twee) | PARTERRE = aankoop online beperkt tot 1 duoticket per klant € 30,00
Loge (bubbel van max. 4 personen ) € 48,00
Duotickets reducties Uitpas, -18 en Kansenpas voorverkoop geldig per persoon en enkel aan de balie van Uitbureau in voorverkoop | vanaf (variabele prijzen) € 4,00
Alle prijzen zijn inclusief reservatiekosten, per bestelling betaalt u een éénmalige transactiekost van € 1,5 en eventuele verzendkost indien u de tickets wenst opgestuurd te krijgen. Indien u tickets aankoopt gaat u akkoord met onze verkoopsvoorwaarden.